Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Κυκλοφορίες 01 - 06 - 2016


THE END


INDIES

Στο Hellboy In Hell #10, ο Hellboy γίνεται το Θηρίο, εξολοθρεύει και τους τελευταίους άρχοντες της κόλασης και αποσύρεται σε ένα όμορφο σπιτάκι. Ένα τέλος, που αν μη τι άλλο, είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς του Mike Mignola. Το Baltimore Empty Graves #3 μας ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη. Στο Woods #23 βλέπουμε το μυαλό του Calder να στροφάρει όπως δεν το έκανε ποτέ. Στο Deadly Class #21, η μια προδοσία διαδέχεται την άλλη. Το Discipline #4 είναι ενδιαφέρον. Στο Walking Dead #155 βλέπουμε πως ο πόλεμος είναι κοντά. Τα Cinema Purgatorio #2 και Providence #9 δίνουν διπλή δόση Alan Moore.

DC

To Batman Rebirth #1, το οποίο γράφουν μαζί οι King και Snyder και σχεδιάζει ο Janin μας αφήνει με την ελπίδα πως αυτό το comic θα συνεχίσει στα ψηλά στάνταρ που έθεσαν οι Snyder και Capullo. Στo Superman Rebirth #1, ο Superman από το εναλλακτικό σύμπαν αποφασίζει να πάρει τη θέση του πεθαμένου, για την ώρα, Superman, αυτού του σύμπαντος. Στο Doctor Fate #13, ο παλιός Fate διδάσκει τον νέο. Στο Green Arrow Rebirth #1, ο Oliver συναντά τη Dinah και ναι, υπάρχει φλόγα. Στο Green Lanterns Rebirth #1, οι δυο πιο νέοι γήινοι Lanterns υποχρεώνονται να συνεργαστούν μετά από απόφαση του Hal Jordan. Δεν τους χάλασε. Στο Last Gang In Town #6, τελευταίο τεύχος της σειράς, οι punks τα βάζουν με τον υπέρ-υπολογιστή των 1%ers. Στο Unfollow #8, οι 140 έχουν γίνει ήδη 134.

MARVEL

To Civil War II #1 το πιάνω μαζί με το Civil War II #0 το οποίο είχα ξεχάσει. Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με έναν Inhuman που βλέπει το μέλλον και τις συνέπειες της εκμετάλλευσης της ικανότητάς του. Συνέπειες, που βρίσκουν τον Tony και την Carol σε αντίπαλα στρατόπεδα. Στο All-New Wolverine #9 η X-23 και ο κλώνος της σώζουν τον γερο-Λόγκαν από το στομάχι του Fin Fang Foom. Στο Old Man Logan #7, ο γερο-Λόγκαν συγκρούεται με τη Lady Deathstrike. Στο Invincible Iron Man #10, ο Tony το παίζει υπερ-πράκτορας. Στο Moon Knight #3, ο Moon Knight και μερικοί ακόμα, καταφέρνουν να αποδράσουν από την υπερφυσική τους φυλακή. Στο Punisher #2, ο Frank βρίσκεται πάλι απέναντι στους διακινητές του ναρκωτικού που δίνει υπερφυσικές δυνάμεις. Στο Spider-Women Omega #1, οι τρεις "αραχνούλες" καταφέρνουν να αιχμαλωτίσουν στον ιστό τους την Cindy Moon της Earth-65. Στο Spider-Woman #8, η Jessica Drew έχει μια πολύ κουραστική μέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: