Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Κυκλοφορίες 25 - 05 - 2016


Αναγέννηση.


DC

Ξεκινά, κανείς, διαβάζοντας το συμπαθητικό Superman Lois And Clark #8. Συνεχίζει, πιάνοντας το πραγματικά καλό Justice League #50. Μετενσαρκώσεις, θάνατοι, κι άλλοι θάνατοι, κρυμμένα μυστικά που αποκαλύπτονται και άλλα πολλά. Ακολουθεί, το Superman #52 στο οποίο πεθαίνει για άλλη μια φορά ο Superman. Μετά από αυτά ανοίγει κανείς και απολαμβάνει το DC Universe Rebirth #1, αυτό το meta 80σέλιδο τεύχος, που σηματοδοτεί την επιστροφή σε ένα κάπως pre-Flashpoint σύμπαν. Μάλιστα, χρησιμοποιώντας χαρακτήρες του Alan Moore προσπαθεί, τι ειρωνεία, να αποστασιοποιηθεί από την κληρονομιά του!

Όλα μα όλα γκρίζα στο Omega Men #12, τελευταίο τεύχος αυτής της εξαίρετης σειράς, δείγμα του πλούσιου ταλέντου του Tom King. Συμπαθέστατο το Batgirl #52, κλείνει όμορφα τη σειρά. Αξιοπρεπές το Grayson #20, γατάκι ο Otto Netz μπροστά στον Dick. Φυσικά η σειρά θα έκλεινε πολύ καλύτερα με το original δημιουργικό της δίδυμο. Το We Are Robin #12 διαβάζεται. Το Scooby Apocalypse #1 είναι αναπάντεχα καλό. Στο Art Ops #8 επιστρέφουν ο Allred και οι φίλοι του στο σχέδιο. Το Suiciders Kings Of Hell.A. #3 είναι ενδιαφέρον.

MARVEL

To Captain America Steve Rogers #1 είναι εκείνο το τεύχος στο οποίο ο Steve Rogers αποκαλύπτεται ως μέλος της Hydra. Για γέλια. To Captain Marvel #5 απλώς διαβάζεται. Στο Daredevil #7, το παιδί που έψαχνε η Elektra τελικά δεν υπάρχει. Μια χαμένη ευκαιρία τα δυο τελευταία τεύχη. To Doctor Strange #8 είναι άνισο από όλες τις απόψεις. Στο Mighty Thor #7 συνεχίζεται το διάλειμμα από το κεντρικό storyline. Στο Mockingbird #3, η Bobbi έχει να κάνει με μια έφηβη που δεν ελέγχει τις υπερδυνάμεις της. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #7, η Moon Girl βγαίνει από το inhuman αβγό της χωρίς όμως να βλέπει κάποια διαφορά επάνω της. Το Ms. Marvel #7 έχει team-up με Miles και Nova. Το Nighthawk #1 δεν είναι άσχημο. Απλώς δεν είναι Batman. Δεν είναι καν Midnighter. To Patsy Walker A.K.A. Hellcat #6 είναι μέτριο. Το Unbeatable Squirrel Girl #8 διαβάζεται. To Weirdworld #6 μάλλον είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Μόνο εγώ το διάβαζα; Το Star Wars #19 είναι εντάξει.

INDIES

Για συμβούλιο πήγαιναν, τα κουμπούρια έβγαλαν στο East Of West #26. Σύνηθες φαινόμενο. To Legacy Of Luther Strode #6 έχει μια φανταστική μάχη ανάμεσα στον Luther και τον βιβλικό Cain. Στο Monstress #6, η Maika είναι αιχμάλωτη αλλά όχι για πολύ. Στο Sex #28 ο Simon μετατρέπει μια παγίδα σε ενέδρα. Το Rachel Rising #42 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Θα με απογοήτευε πλήρως αν έλειπε εκείνο το κλείσιμο ματιού στο τέλος. Στο Bloodshot Reborn #13, ο Bloodshot καταλαβαίνει πως ζει σε μια ψηφιακή αναπαράσταση του Old Man Logan. Στο 2000 AD #1973 ξεκινά η νέα σειρά των Survival Geeks ενώ το 2000 AD #1977 τελειώνει με τρελό cliffhanger όσον αφορά την τύχη του Dredd.

Δεν υπάρχουν σχόλια: