Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Κυκλοφορίες 18 - 05 - 2016



Είδα το Warcraft, είδα το Γαλλία - Αλβανία, έκανα και ποστ.



DC

Στο Superman American Alien #7, ο Superman εμποδίζει τον Lobo να φέρει εις πέρας την αποστολή του και ταυτόγχρονα γίνεται είδωλο ολάκερης της Γης. To Superman Wonder Woman #29 έχει τη μάχη μεταξύ αληθινού και ψεύτικου Superman. Το Wonder Woman #52, τελευταίο της σειράς, παίζει να είναι και το καλύτερο τεύχος της περιόδου Finch.Το Aquaman #52 αξίζει μόνο για το ρομαντικούλι τέλος του. Στο Doctor Fate #12, ο νέος συναντά τον παλιό. Στο Harley Quinn #28, η Harley, o "Deadpool" και ο νέος διευθυντής της αστυνομίας τα βρίσκουν μεταξύ τους. Στο Robin Son Of Batman #12, ο Damian αποδεικνύεται τόσο αποτελεσματικός στη λογομαχία όσο στη μάχη σώμα με σώμα. Στο Clean Room #8 ένα ακραίο συμβάν απαιτεί ακραία δράση. Στο Lucifer #6 βλέπουμε μια χαρούμενη κοινότητα σατανιστών! To Future Quest #1, στο οποίο πρωταγωνιστούν διάφοροι χαρακτήρες της Hanna-Barbera και έχει σαν δημιουργικό team τους Jeff Parker και Evan Shaner, μοιάζει φανταστικό.

MARVEL

Στο All-New Wolverine #8, η Laura εξερευνά την μυστηριώδη εξαφάνιση του γερο-Λόγκαν. To Astonishing Ant-Man #8 είναι μέτριο. Το Civil War II #0 μας προϊδεάζει για άλλο ένα κακό event. Στο International Iron Man #3, ο Tony έχει μια κουβεντούλα με την πρώην του. Το Old Man Logan #6, δυστυχώς, είναι γεμάτο Reavers. Με το μετριότατο Power Man And Iron Fist #4 τελειώνει το πρώτο arc. Στo Spider-Man #4, ο Ganke κάνει κάτι εντελώς αψυχολόγητο. Στο Spider-Woman #7, η Jessica συναντά τον Jesse. To Squadron Supreme #7 δεν αξίζει. Το Haunted Mansion #3 διαβάζεται.

ΙΝDIES

Στο B.P.R.D. Hell On Earth #141, η Ashley τελειώνει με την πρώτη φάση ενός εξορκισμού. Στο Dept. H #2 μάλλον γνωριζόμαστε με το Kraken. To Mae #1, του Gene Ha, θυμίζει λίγο το Birthright στο πιο παραμυθένιο. Το Micronauts #2 διαβάζεται. Στο Black Road #2, η Julia γεύεται ένα ψήγμα εκδίκησης. Στο Citizen Jack #6, ο Jack καταφέρνει να εκλεγεί Πρόεδρος. Στο Invincible #128, ο Allen πέφτει θύμα πραξικοπήματος. Στο Manifest Destiny #19 βλέπουμε τι απέγινε η προηγούμενη εξερευνητική αποστολή. Στο Crossed Plus 100 #16, η Future κάνει μια μεγάλη ανακάλυψη.

1 σχόλιο:

Blogger είπε...

Did you consider picking the ultimate Bitcoin exchange company: YoBit.