Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Κυκλοφορίες 16 - 03 - 2016


Καθόλου άσχημο το American Alien.


DC

Στο Batman And Robin Eternal #24, ο Grayson είναι έξω από τη βάση της Mother. Στο Black Canary #9 διαβάζουμε μια ιστορία από το παρελθόν. Το Doctor Fate #10 προς το τέλος του γίνεται Αστερίξ. Το Green Arrow #50 είναι πολύ μέτριο. Το Poison Ivy Cycle Of Life And Death #3 διαβάζεται. Στο Robin Son Of Batman #10, κάποιος προσπαθεί να ακυρώσει όλη την προσπάθεια μετάνοιας που έκανε ο Damian. Στα Superman Wonder Woman #27 και Superman #50 έχουμε το τέλος της μάχης με τον Savage. Στο Superman American Alien #5, ο νεαρός Clark προσπαθεί σιγά σιγά να γίνει ο Superman. Στο Clean Room #6, η Chloe σώζεται την τελευταία στιγμή. Στο Lucifer #4, ο Gabriel αποκτά φτερά.

MARVEL

To Astonishing Ant-Man #6 βάζει την Cassie στο επίκεντρο. Στο Captain Marvel #3 έχουμε να κάνουμε με παλιούς εχθρούς των Kree που ζητούν εκδίκηση. Το International Iron Man #1, στο μεγαλύτερό του κομμάτι ασχολείται με το παρελθόν του Tony. To Power Man And Iron Fist #2 είναι ψιλομέτριο και ο Danny εντελώς εκτός χαρακτήρα. Το Scarlet Witch #4 διαβάζεται. Το Silk #6 επίσης. Στο Spider-Woman #5, η Jessica Drew είναι νέα και ανύπαντρη μητέρα και βρίσκεται σε κατάσταση πανικού.

IMAGE
Στο Huck #5, ο Huck και η μάνα του βρίσκονται αιχμάλωτοι κάτι κακών Ρώσων. Το Injection #8 είναι σεξ παντού. Στο Legacy Of Luther Strode #5, την καλύτερη σκηνή και ατάκα την έχει η Petra. Στο Low #12 βλέπουμε πρώτη φορά την επιφάνεια της Γης. Το Monstress #4 είναι εντάξει. Στο Rat Queens #15, η Hannah περνά μια κρίση αντίστοιχη με αυτήν της Storm σε κάτι πολύ παλιά X-Men.



Δεν υπάρχουν σχόλια: