Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Κυκλοφορίες 17 - 02 - 2016


 Πάσχα. Ήρθε η ώρα για μερικά μαζικά ποστ.


DC

Στο Batman And Robin Eternal #20, το σήμα ενός δορυφόρου έχει σαν αποτέλεσμα σύγκρουση μαθητών - ενηλίκων. Στο Robin Son Of Batman #9, ο Damian νιώθει μόνος. Ευτυχώς όχι για πολύ. Στο Harley Quinn #25, η Harley επιστρέφει στην Gotham και εν μέσω μιας απόπειρας απόδρασης ρίχνει ένα μπερντάκι στον πρώην της. Το Poison Ivy Cycle Of Life And Death #2 δεν είναι κάτι το εξαιρετικό. Το Doctor Fate #9 είναι ενδιαφέρον. To Martian Manhunter #9 έχει mechas. Στο Superman American Alien #4, ο Supes συναντά για πρώτη φορά τον Batman. Τα Clean Room #5 και Lucifer #3 είναι καλά.


INDIES

Στο Birthright #14, βλέπουμε πεθερά και νύφη να γίνονται πολύ καλές φίλες. Στο Citizen Jack #4 ο δαίμονας Marlinspike εγκαταλείπει προς στιγμήν τον Jack. To From Under Mountains #5 είναι ενδιαφέρον. Στο Huck #4, ο Huck μετά τον αδερφό του βρίσκει και τη μητέρα του. Ή και όχι. Το I Hate Fairyland #5 έχει πλάκα. Το Sex Criminals #14 είναι λίγο για πέταμα. Στο Steam Man #5, ο κακός κάνει ένα κλασικό λάθος. Στο Rachel Rising #40, η μικρή Zoe έχει παραισθήσεις.

MARVEL

Στο Mighty Thor #4, ο Malekith κάνει ό,τι θέλει ενώ στην Asgard τρώγονται με τα ρούχα τους. Το Power Man And Iron Fist #1 δεν μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον. Tο Silver Surfer #2 νομίζω πως μοιάζει σε οποιαδήποτε Superman ιστορία έχει κακούς Κρυπτονιανούς. Το Spider-Woman #4 είναι ένα μικρούλι έπος. Και έχει και γεννητούρια! Το Squadron Supreme #4 είναι κακό. Το Star Wars #16, το οποίο ρίχνει την προσοχή στη φυλάκιση της Doctor Aphra, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: