Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Κυκλοφορίες 10 - 02 - 2016


Όλο σάι-φάι αυτή η Ίματζ.


IMAGE & DARK HORSE

Το Black Science #20 από τη μια μου έβγαλε ένα "wow, χαμός γίνεται πάλι" και από την άλλη ένα "τέλειωνε όμως ρε Remender". Στο Descender #10, οι μισοί βρίσκονται στη Robot City και οι άλλοι μισοί ψάχνουν το δρόμο γι' αυτήν. Το Injection #7 είναι το δεύτερο συνεχόμενο τεύχος με πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ Vivek Headland. Στο Low #11, οι δυο αδερφές θυμούνται τα παλιά και καταστρώνουν σχέδια. Το Manhattan Projects The Sun Beyond The Stars #4, με το οποίο τελειώνει αυτή η μίνι σειρά, είναι γλυκόπικρο και γενικά φανταστικό. Το They're Not Like Us #11 είναι καλούτσικο. To Abe Sapien #31 δεν είναι κακό.

DC

Το Batman Superman #29 είναι καλό. Ένας φόνος, ένας φαινομενικά τεθλιμμένος συγγενής, ένας απέθαντος bounty-hunter και μια παγίδα. Στο Batman Teenage Mutant Ninja Turtles #3, ο Shredder συναντά τον Ra's. To Black Canary #8 δεν είναι ιδιαίτερα καλό. Στο Catwoman #49, η Selina καταφέρνει να ξεθάψει το φιλότιμο του Killer Croc. To Earth 2 Society #9 είναι εντάξει. Το Gotham Academy #15 είναι συμπαθητικό. Στο Harley's Little Black Book #2, η συνάντηση της Harley με τον Green Lantern είναι συναρπαστική. Το Starfire #9 έχει ταξίδι στα έγκατα της Γης. Το Dark And Bloody #1 των Aldridge και Godlewski θυμίζει ένα storyline από το True Blood. Στο New Romancer #3 η Lexy σώζει τον Byron από τον Casanova. To Slash And Burn #4 είναι ενδιαφέρον.

MARVEL

Στο All-New Hawkeye #4 διαβάζουμε πως ο πατέρας της Katie Bishop είχε δουλειές και την αγνοούσε. Άσε μας ρε Lemire. Στο All-New Wolverine #5, η Laura και Wasp γίνονται μικροσκοπικές και επιτίθενται στα nanobots που βρίσκονται στο σώμα μιας κλώνου. Στο Old Man Logan #2, ο γερο-Logan τα αντί να βρει τον Banner βρίσκει τον Amadeus Cho. Στο Ms. Marvel #4 η Kamala δεν μπορεί να βρει ελεύθερο χρόνο για τίποτα. Τα Silk #4 και Spider-Gwen #5 διαβάζονται. Το Weirdworld #3 είναι ψιλο-φανταστικό. Το Darth Vader #16 ξεκινά με τον Vader να δείχνει στον Palpatine πόσο αναντικατάστατος είναι.




Δεν υπάρχουν σχόλια: