Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Κυκλοφορίες 03 - 02 - 2016


Suicide Squad takes on the Midnighter.


DC

Στο Batgirl #48 έπρεπε να κάνει επίσκεψη η Dinah για να φανεί πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά με τη Babs. Στο Batman And Robin Eternal #18, η Harper μαθαίνει πως η Cassandra είναι υπεύθυνη για το θάνατο της μητέρας της. Στο Batman Europa #4, Batman και Joker είναι σύμμαχοι ενάντια στον Bane. Στο Detective Comics #49, o Bat-Gordon καταφέρνει προς στιγμήν να ματαιώσει τα σχέδια του serial killer που κυνηγά. Το Swamp Thing #2 είναι εντάξει. Action Comics #49, Green Arrow #49 και Green Lantern #49 δεν λένε και πολλά. Στο Midnighter #9, o Midnighter και η Helena Bertinelli καταφέρνουν να θυμώσουν την Amanda Waller και τη Suicide Squad! Στο Sheriff Of Babylon #3 βλέπουμε την σχέση μεταξύ Sofia και Christopher. To Survivors' Club #5 διαβάζεται. Στο Unfollow #4 ξεκινά το ξεκαθάρισμα.

MARVEL

To Spider-Man #1, που βάζει στο επίκεντρο τον Miles, είναι καλύτερο και του Spidey #3 μα και του Amazing Spider-Man #7. Στο Captain Marvel #2, η Carol και η ομάδα της εξερευνούν ένα εγκαταλελειμμένο διαστημόπλοιο. Το Doctor Strange #5 όπως και το Scarlet Witch #3 μοιάζουν σαν παραδοχές πως η Marvel δεν μπορεί να κάνει comics με μαγεία. Στο Howard The Duck #4 σπάνε πλάκα με τον Galactus. Στo Invincible Iron Man #6 παρακολουθούμε λεκτική διαμάχη ανάμεσα σε Stark και Doom. Στο Rocket Raccoon And Groot #2, ο Groot διηγείται την ιστορία της αναζήτησης του Rocket. Στο καλό Vision #4, η σύζυγος του Vision τα κάνει πάλι θάλασσα.

INDIES

Στο Providence #7, ο Moore σπάει πλάκα με τον χαρακτήρα του Robert Black που δεν μπορεί να αποδεχτεί πως βρίσκονται τέρατα γύρω του μα και μέσα του. Στο Woods #20, η Karen αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο και σώζει τους φίλους της. Το Mirror #1, των Rios και Lim, μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Το Paper Girls #5 είναι γεμάτο ταξίδια στο χρόνο. Στο Pretty Deadly #8 βγαίνει πολλή ομορφιά μέσα από την ασχήμια του πεδίου μάχης του 'Α Παγκοσμίου Πολέμου. Το Velvet #13 είναι καλό. Στο Walking Dead #151 ξεκινούν στρατιωτική εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: