Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Κυκλοφορίες 13 - 01 - 2016


Ένα τέλος, μια αρχή.


MARVEL

Στο Secret Wars #9 έχουμε επικές μάχες, ένα τέλος και μια νέα αρχή που φέρνει στην μνήμη επεισόδιο Doctor Who γραμμένο από τον Moffat. Στο All-New Hawkeye #3, ο Clint παίρνει μια απόφαση που κάνει τις μισές σελίδες των τελευταίων τευχών κομμάτι της σειράς "What If". Στο All-New Wolverine #4, ο Dr. Strange διαγνώσκει αλλά δεν μπορεί να θεραπεύσει, μόνο να προτείνει. Το Guardians Of The Galaxy #4 είναι μέτριο στην αρχή και το τέλος του. Το Mighty Thor #3 είναι γεμάτο εκφάνσεις του Loki. To Scarlet Witch #2, που διαδραματίζεται στη Σαντορίνη, είναι σαν μέτριο τεύχος Batwoman του JHWIII. To Silk #3 είναι εντάξει. Το Squadron Supreme #3 διαβάζεται.

DC

Στο Batman And Robin Eternal #15 εμφανίζεται ο Azrael. Στο Batman Superman #28 έχουμε ένα έγκλημα στο φεγγάρι. Το Batman Teenage Mutant Ninja Turtles #2 μου άρεσε αρκετά. Στο Catwoman #48, η Selina ζητά εξηγήσεις από τον Penguin. To Constantine The Hellblazer #8 είπα να μην το διαβάσω, έτσι για αλλαγή. Tο Earth 2 - Society #8 έχει ενδιαφέρον. To Gotham Academy #14 έχει μορφή ανθολογίας. Στο Robin War #2, που κλείνει και το event, την θυσία του Damian την ακολουθεί άλλη μια θυσία. Το Starfire #8 έχει πλάκα. Στο Superman American Alien #3, ο Clark υποδύεται άθελά του τον Bruce Wayne σε ένα γιωτ πάρτυ του δεύτερου. Στο New Romancer #2, ο Καζανόβας προσπαθεί να παγιδέψει τον Λόρδο Μπάυρον. Το Slash And Burn #3 είναι αξιοπρεπές.

IMAGE & DARK HORSE

Στο Birthright #13, ο Mikey σώζεται από τον Sameal χάρη στον αδερφό του. Το Citizen Jack #3 το λες κι επίκαιρο με αυτά που συμβαίνουν με τον Trump και τους υπόλοιπους. Στο Descender #9 ο Andy συνεχίζει την αναζήτηση του Tim-21 την στιγμή που ο δεύτερος καταφθάνει στο κρυσφήγετο των ρομπότ. Στο From Under Mountains #4 παρακολουθούμε ένα συμβούλιο που έχει σαν θέμα μια επικείμενη συνάντηση με τα goblins. Στο Huck #3, ο Huck συναντά τον αδερφό του. Το Injection #6 επικεντρώνεται στον εκπληκτικό Vivek Headland. Στο Walking Dead #150, οι κάτοικοι της Alexandria συνεχίζουν να είναι φοβισμένοι κάτι που τους κάνει χειραγωγίσιμους. Το καλό Abe Sapien #30 έχει να κάνει με τον μάγο Strobl.




Δεν υπάρχουν σχόλια: