Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Κυκλοφορίες 06 - 01 - 2016


Tom King, σε Marvel και DC.


DC

Στο Sheriff Of Babylon #2, o Christopher και ο Nassir συνεργάζονται και βρίσκονται αντιμέτωποι με μια μαζική δολοφονία. Το Survivors' Club #4 είναι έτσι κι έτσι. Στο Unfollow #3 βλέπουμε πως τα χρήματα που χαρίστηκαν συνοδεύονται από ένα μεγάλο "αλλά". Στο Action Comics #48, ο Vandal Savage κάνει χαμό. Στο Batman And Robin Eternal #14 βλέπουμε το πως μερικοί ταλαντούχοι σχεδιαστές ανεβάζουν ποιοτικά ένα τεύχος. Το Detective Comics #48 των Tomasi και Pasarin έχει ενδιαφέρον. Στο Midnighter #8, ο Midnighter συμμαχεί με την Matron Bertinelli. To Swamp Thing #1 έχει Len Wein και Kelley Jones!

MARVEL

To Invincible Iron Man #5 έχει σαν γκεστς τη Mary Jane, τον Doom και τον Dr. Strange. Ο ίδιος μάλιστα αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στο δικό του Doctor Strange #4. Ένα από αυτά είναι πως ο Bachalo είναι άθλιος colorist. To Miracleman By Gaiman And Buckingham #6 το διαβάζει κανείς υποχρεωτικά. Το Spider-Gwen #4 δεν είναι άσχημο. Στο Vision #3 ο Tony Stark βλέπει μια άλλη, πιο σκοτεινή και συνάμα πιο ανθρώπινη πλευρά του Vision. To Weirdworld #2 είναι ψιλοφανταστικό. Με τα Star Wars #14 και Darth Vader #15 τελειώνει το event "Vader Down".

INDIES

Στο Black Science #19 η φαντασία μετατρέπεται σε ενέργεια. Στο Mythic #6 βλέπουμε μια μάχη με πλάσματα του βορειοευρωπαϊκού πανθέου. Στο Paper Girls #4 , τα τέσσερα κορίτσια συνεργάζονται με τους δυο τύπους από το μέλλον. Στο Woods #19 αρχίζει ένα ξεκαθάρισμα. Το Lone Wolf 2100 #1 το βρήκα μάλλον αδιάφορο.To Mystery Girl #2 διαβάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: