Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Κυκλοφορίες 30 - 12 - 2015


Black magic has risen in Witchwood



IMAGE & DARK HORSE

Στο Black Magick #3, η Rowan ακολουθεί τη συμβουλή της Alex και ασφαλίζει το σπίτι της. Το East Of West #23 έχει στο επίκεντρο τον John Freeman, πρίγκηπα του Βασιλείου. Στο Lazarus #21, η Forever φέρνει εις πέρας την αποστολή της. Στο Rat Queens #14, η Hannah βρίσκει απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα για το παρελθόν της. Στο τέλος του Rumble #10, ο Bobby έρχεται αντιμέτωπος με μια ευχάριστη έκπληξη. Το Lobster Johnson The Glass Mantis #1 ασχολείται με Τούρκους υαλουργούς και λαθρέμπορους.

DC

Στο Batman And Robin Eternal #13 διαβάζουμε την ιστορία της Cassandra Cain. Στο Batman Europa #3, Batman και Joker βρίσκονται στο Παρίσι και μάχονται με κάποιον που είναι συνδυασμός των δυο τους. Στο Black Canary #6 έχουμε Battle of the Superhuman Bands. To Doctor Fate #7 διαβάζεται. Με το Harley Quinn And Power Girl #6 τελειώνει αυτή η πάρα πολύ αστεία μίνι σειρά! Στο Justice League #47 τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά που τα μέλη του Crime Syndicate προσφέρονται να βοηθήσουν από μόνα τους. Στο Omega Men #7, ο Kyle διαλύει τις ψευδαισθήσεις. Τα Superman Wonder Woman #24 και Superman Annual #3 πάνε πακέτο. Τα Superman Lois And Clark #3 και Superman Wonder Woman Annual #2 ξεφυλλίζονται. Το Wonder Woman #47 είναι μέτριο.

MARVEL

To All-New Wolverine #3 είναι συμπαθητικό. Το Captain America White #5 θυμίζει έντονα Batman. Βάλτε όπου Red Skull τον Joker. To Chewbacca #5 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς και είναι καλό. Το Howard The Duck #3 με έκανε να νιώσω πως έχασα κάποιο τεύχος στις πρώτες του σελίδες. Στο Rocket Raccoon And Groot #1 είναι εξαφανισμένο το δίδυμο των ηρώων μας. Το Spidey #2 το διαβάζει κανείς για το artwork του Bradshaw. To Squadron Supreme #2 και γενικά όλη η σειρά είναι σαν να υπάρχουν ώστε να γράφει κάτι ο Robinson που να θυμίζει DC.








Δεν υπάρχουν σχόλια: