Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Κυκλοφορίες 25 - 11 - 2015


Ένα ποστ την ημέρα μέχρι την πρωτοχρονιά!


DC

To Dark Knight III The Master Race #1 είναι το πρώτο τεύχος της συνέχειας του DK2. Σε πιάνει ίλιγγος με τα ονόματα που συμμετέχουν: Miller, Azzarello, Kubert, Janson! Κι εντάξει, το τελικό προϊόν φαίνεται καλύτερο από αυτό του DK2. Στο Batman And Robin Eternal #8 αντιπαραβάλλονται οι συναντήσεις της "Mother" με Bruce και Grayson. To Robin Son Of Batman #6 είναι φανταστικό. "R is for redemption" λοιπόν με τις συγκινητικές στιγμές να πέφτουν η μια μετά την άλλη. Στο Grayson #14 βλέπουμε πως Spyral και Leviathan είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Στο We Are Robin #6 έχουμε μάχη μεταξύ μερικών Robins και ενός Talon. To Deathstroke #12 έχει την Harley οπότε αξίζει μιας ματιάς.


Το Aquaman #46 είναι ανεκτό. Το Justice League Of America #5 ασχολείται με τον Martian Manhunter. To Omega Men #6 είναι καλούτσικο. To Superman #46 δεν είναι αρκετά καλό για να σε κάνει να αισθανθείς την τραγωδία. Το Superman Lois And Clark #2 το γράφει ο αγαπημένος συγγραφέας του Raggedy Man. To Superman Wonder Woman #23 δεν είναι άσχημο. Το Wonder Woman #46 με έκανε να υποφέρω. To American Vampire Second Cycle #11 είναι σαν Mad Max με βρικόλακες. To Art Ops #2 είναι αρκετά καλό. Το Jacked #1 έχει να κάνει, μέσες άκρες, με ναρκωτικά που δίνουν υπερδυνάμεις.

INDIES

To Providence #6 τα έχει όλα. Ένα σκάνδαλο, τον πρωταγωνιστή χαμένο μέσα στο χρόνο και μια 13χρονη που κρύβει κάτι πολύ κακό μέσα της. Στο Fight Club 2 #7 διαβάζουμε για τη δύναμη που έχει μια ιδέα. Μας τα έχει πει και o Alan Moore ρε Chuck. To Hellboy And The B.P.R.D. 1953 - The Witch Tree And Rawhead Rex And Bloody Bones είναι φυσικά καλό. Στο Black Magick #2, η Rowan πρέπει να μιλήσει στις Εσωτερικές Υποθέσεις για τα γεγονότα του προηγούμενου τεύχους. Στο Chew #52 μαθαίνουμε επιτέλους τι σήμαιναν τα γράμματα στον ουρανό. Στο Invisible Republic #7 έχουμε Maia vs Nica σε δυο διαφορετικές χρονικές περιόδους. Το Ringside #1 δεν το βρήκα άσχημο. Στο Rumble #9 έχουμε σκιάχτρο εναντίον ανθρωπόμορφου γουρουνιού. Στο Saga #31 βλέπουμε πως τα περνούν, η Hazel και η γιαγιά της, στην αιχμαλωσία.

MARVEL

To All-New Wolverine #2 είναι καλό αλλά μου φάνηκε πιο χοντροκομμένο σε σχέση με το πρώτο τεύχος. To Unbeatable Squirrel Girl #2 έχει χρονοτάξιδο στα '60s. Στo Moon Girl And Devil Dinosaur #1, η πανέξυπνη Lunella πιάνει φίλο έναν κόκκινο τυραννόσαυρο που ήρθε, φυσικά, από το παρελθόν. To Silk #1 είναι έτσι κι έτσι. Tο Groot #6 δεν με εντυπωσίασε. Το Guardians Of The Galaxy #2 είναι πολύ μέτριο. Το Silver Surfer #15 καταφέρνει και αγνοεί οτιδήποτε έγινε στο Secret Wars! Στο Chewbacca #4, όλα πάνε πολύ καλά μέχρι λίγο πριν το τέλος. Στο Darth Vader #13, o Vader τα βάζει ολομόναχος με τον στρατό της Rebellion.



Δεν υπάρχουν σχόλια: