Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Κυκλοφορίες 16 - 09 - 2015


Ποστ νούμερο 600.



DC

Στο Black Canary #4, η απαγωγή της μικρής Ditto έχει αίσιο τέλος. Τουλάχιστον γι' αυτήν. Στο Harley Quinn #20, η Harley βρίσκεται στη Δυτική Ακτή και φέρνει μαζί της τον όλεθρο. Στο Prez #4, η Πρόεδρος Beth, αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει με την εξωτερική πολιτική της χώρας της. Το Robin Son Of Batman #4 έχει μια επική μονομαχία ανάμεσα στον Damian και τον Deathstroke.

Το μέτριο Superman Wonder Woman #21 καταφέρνει να φαίνεται καλό μπροστά στο Wonder Woman #44. Ζεύγος Finch, φύγετε. Το Bizarro #4 έχει πλακίτσα. Τα Dr Fate #4, Green Lantern The Lost Army #4 και Martian Manhunter #4 διαβάζονται. Το Constantine The Hellblazer #4 έχει πολύ καλό artwork. Από ιστορία απογοητεύει από την πρώτη σελίδα...

INDIES

To καλύτερο κομμάτι του B.P.R.D. Hell On Earth #135 είναι το mini-comic στο τέλος του. Τα Dark Horse Presents #14 και Island #3 έχουν ενδιαφέρουσες ιστοριούλες. Στο Invincible #123 συμβαίνει κάτι πολύ παράξενο. Στο Manifest Destiny #17 μαθαίνουμε για τον Collins.To Rat Queens #12 κάνει homage στο Lord of the Rings. To Sex Criminals #12 έχει κάτι που ας το ονομάσουμε "sex monster". Το Southern Cross #5 είναι καλό.  Το Bloodshot Reborn #6 επίσης ενώ το Rai #10 διαβάζεται.

 MARVEL

Το All-New Hawkeye #5 φαίνεται να είναι το τελευταίο τεύχος του παλιού σύμπαντος. Που έμπλεξες ρε Lemire. To Miracleman By Gaiman And Buckingham #2 είναι ό,τι λέει  ο τίτλος. Και το διαβάζεις. To Star Wars #9 με κάνει να θέλω να πάρω πίσω ό,τι κακό είχα πει για το #8. Το Star Wars Lando #4 είναι εντάξει.



Δεν υπάρχουν σχόλια: