Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Κυκλοφορίες 09 - 09 - 2015


Προλαβαίνω μέχρι την #blogovision να συμβαδίσω με τις τελευταίες κυκλοφορίες;


DC

Το Batman #44 είναι ένα τεύχος-διάλειμμα από το "Superheavy" story-arc. Jock αντί για Capullo στο σκίτσο και μια ιστορία που σε κάποιους άρεσε πάρα πολύ, σε άλλους όχι, σε μένα αρκετά. To All-Star Section 8 #4 έχει σαν γκεστ-σταρ/θύμα την Wonder Woman. To Batman Superman #24 είναι προχειράτζα. Στο Catwoman #44, ο Sionis εκτελεί τον Hasigawa νομίζοντάς τον προδότη. Στο Gotham Academy #10, η Katherine θέλει απεγνωσμένα να παίξει στο θεατρικό και είναι κόρη του Clayface. Καταλαβαίνετε. To Harley Quinn Road Trip Special #1 είναι fun,fun,fun.

To Action Comics #44 διαβάζεται. Το Earth 2 Society #4 επίσης. Το Starfire #4 έχει group hugs και μπικίνι. Δηλαδή και άλλα πράγματα μα αυτά είναι τα σημαντικά. Μέχρι το τέλος του Suiciders #6 σχεδόν όλα εξηγούνται. Εξαιρετικό το πρώτο arc.

IMAGE & DARK HORSE

Στο Deadly Class #16 βλέπουμε τον Marcus σε σχεδόν απελπιστική κατάσταση. Στο Injection #5 έχουμε την Maria και την επικίνδυνη αποστολή της. Έχουμε όμως και τον Robin Morel που, ενώ δεν θέλει, είναι πιο "Constantine" από τον Constantine που διαβάζουμε αυτόν τον καιρό στη DC. Το Legacy Of Luther Strode #3 φέρνει τον Luther αντιμέτωπο με έναν "Django" μεγάλου λέβελ. Κλάμα και θυμός στο Walking Dead #146. Στο Wicked + The Divine #14, ο Woden βρίσκεται σε ρόλο αφηγητή και ξεδιαλύνει κάποια πράγματα. To Abe Sapien #26 το διαβάζει κανείς από συνήθεια.

MARVEL

To Ms Marvel #18 είναι καλό. Έχει και Captain & Ms team-up. Το Darth Vader #9 διαβάζεται. Το Journey To Star Wars The Force Awakens Shattered Empire #1 είναι γραμμένο από τον Rucka οπότε αξίζει λίγη προσοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: