Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Κυκλοφορίες 26 - 08 - 2015


Σαν πολύ χλωμός φαίνεται.


INDIES

Το Hellboy In Hell #7 σηματοδοτεί την επιστροφή του αγαπητού ήρωα. Δεν φτάνει που είναι πεθαμένος και στην κόλαση ο Hellboy, είναι και άρρωστος. Το ότι στην προσπάθεια εξεύρεσης βοήθειας καταλήγει να πολεμά έναν γιγαντιαίο δαίμονα δεν κάνει εντύπωση σε κάποιον που διαβάζει καιρό αυτό το comic. To Fight Club 2 #4 γίνεται πιο meta απ' ότι θα ήθελα. Αν δεν λέγεσαι Alan Moore μην γράφεις τον εαυτό σου μέσα στο έργο σου. To Zodiac Starforce #1 θυμίζει Sailormoon.

Στο East Of West #20, η πρόεδρος Antonia LeVay αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Κάθε πρέσβης που στέλνει στους Ινδιάνους γυρίζει πίσω σε κουτί. Στο Low #9, ξανασμίγουν οι αδερφές. To Rumble #6 έχει να κάνει με το "survivor's guilt" του Bobby. Στο They're Not Like Us #7, βλέπουμε πως η αρχηγία της Syd/Tabitha αποδεικνύεται πολύ πιο ευχάριστη από αυτήν του Voice. Στο Thief Of Thieves #30 ξεκινά η δίκη της Celia. To Dead Drop #4 καλούτσικο είναι αλλά κατώτερο των υπολοίπων τευχών της σειράς.

DC

Στο Prez #3, η Beth Ross διορίζει υπουργούς της τον Σλαβόι Ζίζεκ και τον Νηλ ντεΓκρας Τάισον του σύμπαντός της. Στο We Are Robin #3 οι Robins προσπαθούν να εξουδετερώσουν δυο εκρηκτικούς μηχανισμούς. Στο Gotham By Midnight #8, οι Εσωτερικές Υποθέσεις βρίσκονται στο κατόπι του Corrigan και των συναδέλφων του. Στο Grayson #11, βλέπουμε ποιος κρυβόταν πίσω από τις δολοφονίες των διαφόρων πρακτόρων. To Harley Quinn #19, κλασικά, έχει πλάκα. Στο Batgirl #43 τίγρεις σκοτώνουν geeks. Χμ... Στο Superman #43, βλέπουμε πως αποκαλύφθηκε η μυστική ταυτότητα του Superman. Τα Aquaman #43, Cyborg #2 και Deathstroke #9 διαβάζονται με λίγη προσπάθεια. Το Justice League Of America #3 είναι αξιοπρεπές.

MARVEL

Sex με super-villains; Γιατί όχι, μας λέει το Ant-Man Last Days #1. Στο Captain Marvel And The Carol Corps #3 η Carol, οι συντρόφισσές της και ο Rhodey την κάνουν από την χώρα τους. Το Civil War #3 δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Το E Is For Extinction #3 είναι κακό. Ο μέντορας του Burnham δεν θα ήταν υπερήφανος. To Hank Johnson Agent Of Hydra #1 είναι συμπαθητικό. Τo Marvel Zombies #3 έχει τον Deadpool και τα ψυχικά τραύματα της Elsa. To Where Monsters Dwell #4 έχει πλάκα ενώ τα Old Man Logan #4 και Spider-Woman #10 διαβάζονται. Το Star Wars Lando #3 έχει ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: