Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Κυκλοφορίες 12 - 08 - 2015


Πάλι έμεινα πίσω. #ftaiei_o_syriza


DC

Στο Batman #43, ο Alfred αφηγείται στον Clark Kent τι συνέβη στον Bruce. Επίσης εμφανίζεται ο Mr. Bloom, ένας κακός που είναι σαν να βγήκε από κάποιον εφιάλτη. Στο Catwoman #43, εν μέσω δολοπλοκιών και προδοσιών, η Selina βρίσκει χρόνο να συναντήσει τον Bruce, ο οποίος δεν θυμάται τίποτα από την θυελλώδη σχέση τους. Στο Gotham Academy #9 έχουμε εμφάνιση λυκανθρώπου. Στο Batman Superman #23, o Superman βρίσκεται σε μυστική αποστολή στο υπέδαφος. Στα αγγλικά αυτό θα ήταν ωραίο λογοπαίγνιο. Στο Action Comics #43, συνεχίζει να μάχεται τα πλάσματα-σκιές.

Guest star μα και θύμα, στο All-Star Section 8 #3, είναι ο Martian Manhunter. Bueno! Ακόμη κι αν το Constantine TΗΣ HΣLLBLΔΖΣR #3 έχει θετικά στοιχεία δεν θέλω να τα βρω. Το Earth 2 Society #3 διαβάζεται, το ίδιο και το Green Arrow #43. Το Justice League United #12 είναι άνισο. Το Starfire #3 είναι διασκεδαστικό.

INDIES

To Crossed Plus 100 #7 είναι το πρώτο τεύχος δίχως τους Moore και Andrade. Η έλλειψή τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Ε, τουλάχιστον υπάρχει και το Providence #3 για την δόση Moore που χρειαζόμαστε. Σε αυτό το τεύχος, ο Robert επισκέπτεται εκείνο το υγρό υπόγειο του Neonomicon και συναντά λαβκραφτικούς ψαρανθρώπους. Στο λήμμα ψαράνθρωπος ανήκει και το Abe Sapien #25 τα καλύτερα κομμάτια του οποίου είναι τα flashbacks. Το King Tiger #1 το άφησα, θα περιμένω να βγουν και τα τέσσερα τεύχη του. To Bloodshot Reborn #5 είναι πολύ όμορφο. Συγχαρητήρια στους Allen, Martin και Pindado.

To Beauty #1, αστυνομικό με μεταφυσικά στοιχεία, δεν με εντυπωσίασε. Στο Descender #6 βλέπουμε πως η ταχεία ανάπτυξη των A.I.s οφειλόταν σε ένα ανδροειδές που βρέθηκε σε αρχαία ερείπια. Tο Injection #4 επικεντρώνεται στη Maria Kilbride. Στο Velvet #11, η Velvet ζητά τη βοήθεια του Felix Leiter αυτού του κόσμου. Στο Walking Dead #145 προσπαθούν να συνέρθουν από το νέο σοκ.

MARVEL

Το Secret Wars #5 ξεκινά με την κηδεία του Strange και τελειώνει με το σατανικό χαμόγελο του Thanos. Στο μεσοδιάστημα γίνονται πραγματάκια. Τα Howard The Duck #5 και Unbeatable Squirrel Girl #8 έχουν πλάκα. Τα Star-Lord And Kitty Pryde #2 και Years Of Future Past #4 ένα υποτυπώδες ενδιαφέρον. Τέλος, το Star Wars Lando #2 απλώς διαβάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: