Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Κυκλοφορίες 29 - 07 - 2015


Κοντά στο συγχρονισμό.


IMAGE & DARK HORSE

To Copperhead #9 παρουσιάζει τα τεκταινόμενα του #8 από την οπτική της Clara Bronson. Στο Invisible Republic #5 βλέπουμε την ζωή της Maia με τους μελισσοκόμους. Το Lazarus #18 τελειώνει με ένα τρελό cliffhanger. Με το Low #8, επιστρέφουμε στη Stel και στην αναζήτησή της. Στο Manhattan Projects The Sun Beyond The Stars #2, ένας δικαστής αποδεικνύεται ο χειρότερος σύντροφος. Το Mythic #3 είναι παλαβό. Στο Sex Criminals #11, η Suzie και ο Jon πάνε στο Miami! To Lobster Johnson A Chain Forged In Life είναι ένα σχετικά καλό one-shot που σε ξενίζει όμως με το χριστουγεννιάτικο θέμα του.

DC

Στο Batgirl #42 βλέπουμε την Batgirl να συνεργάζεται άψογα με τον νέο Batman και πατέρα της. Το Batgirl Annual #3 έχει guests από διάφορα άλλα Batman-related comics. Καλύτερα σημεία, οι συναντήσεις με τον Grayson και την Helena πρώτα, με την Olive και την Maps στη συνέχεια. Στo Deathstroke Annual #1 συνεχίζεται η ιστορία με την Wonder Woman. Τίποτα σπουδαίο. Το Gotham By Midnight Annual #1 απλώς διαβάζεται. Στο Superman #42 βλέπουμε, πως είναι πάνω στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τον high tech εκβιαστή του που χάνει το μεγαλύτερο μέρος των δυνάμεών του, ο Superman.

MARVEL

Από τα Secret Wars tie-ins καλά είναι τα 1602 Witch Hunter Angela #2 και Thors #2. To Deadpool's Secret Secret Wars #3 δείχνει τι πήγε στραβά με την συμβιωτική στολή του Spidey. Στο Black Widow #20 βλέπουμε την Nat όταν ήταν ακόμη "κακιά". Το Daredevil #17 είναι όμορφο μα πολύ χαζό. Στο Star Wars #7, ο Luke διαβάζει το ημερολόγιο του Ben.

Δεν υπάρχουν σχόλια: