Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Κυκλοφορίες 27 - 05 - 2015


Lovecraft by Moore, Fight Club, Sandman by JH Williams III.


INDIES

To Providence #1 είναι το πρώτο τεύχος της νέα σειράς των Αlan Moore και Jacen Burrows και συνδέεται με τα "The Courtyard" και "Neonomicon". Σε αυτό, γνωρίζουμε τον νεαρό δημοσιογράφο Robert Black, ο οποίος χρειάζεται πληροφορίες για ένα άρθρο που σχετίζεται με κάποια από τις θεματικές του "The King in Yellow" του Chambers. Τις βρίσκει χάρη στον Dr. Alvarez, ο οποίος θυμίζει έντονα τον Dr. Munoz του "Cool Air" του Lovecraft. To Fight Club 2 #1 αποτελεί συνέχεια του γνωστού βιβλίου και της ταινίας και είναι γραμμένο από τον ίδιο τον Palahniuk και σχεδιασμένο από τον Cameron Stewart. Στο Frankenstein Underground #3 το Τέρας βρίσκει ανθρώπους που αποτελούν μέλη μιας αποστολής στα έγκατα της Γης και κρύβουν, φυσικά, μυστικά.

Στο Chew #49, ένα είναι το συμπέρασμα: για να νικήσει ο Chu τον βρικόλακα πρέπει να φάει τον Poyo. Στο Deadly Class #13, η Maria είναι ακαταμάχητη στις μονομαχίες σώμα με σώμα μα χωλαίνει στην τέχνη της συσκότισης. Στο Invincible #120 βλέπουμε πως ο Thragg νίκησε τον Battle Beast και φόρτωσε τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό απογόνων του σε ένα σκάφος με άγνωστο προορισμό. Τα Invisible Republic #3 και Sex #21 ήταν καλά.

DC

Το Convergence #8 είναι το τελευταίο τεύχος του event. Happy end που θα έκανε ταινία του Disney να νιώσει αμήχανα και χαρά από μένα που επιτέλους γλιτώσαμε. Από τα υπόλοιπα το μόνο που πραγματικά αξίζει είναι το Convergence Shazam #2. Το έχω ξαναγράψει: θα διάβαζα μια κανονική σειρά σε αυτό το στυλ. Η Vertigo είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Το Sandman Overture #5 είναι ένα comic που θα το διάβαζες ακόμη κι αν δεν είχε τα κείμενα του Gaiman. Ευχαριστούμε JH Williams III που υπάρχεις. Στο Suiciders #4 αντιπαραβάλλονται δυο διαφορετικές μονομαχίες ώστε να τονιστούν τα κοινά τους σημεία. Στo Effigy #5 η Chondra τσακώνεται με τη μάνα της για την δουλειά της, στην οποία όμως είναι καλή.

MARVEL

To All-New Hawkeye #3 δεν το 'πιασα γιατί περιμένω το τέλος της προηγούμενης σειράς. Στο Black Widow #18, η Nat εξουδετερώνει τον κίνδυνο, παραιτείται από την SHIELD και φεύγει ταξίδι με ένα ιστιοφόρο. To Iron Fist The Living Weapon #12 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Από κει και πέρα υπάρχουν διάφορα Secret Wars tie-ins. Μπορώ να πω πως μια ματιά αξίζουν τα Old Man Logan #1 και Infinity Gauntlet #1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: