Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Κυκλοφορίες 24 - 06 - 2015


Πάει και ο Ιούνιος.


INDIES

To Annihilator #6 είναι το τελευταίο τεύχος αυτής της meta παλαβομάρας που σκάρωσαν οι Morrison και Irving. Καλό τέλος μόνο για τον Max Nomax, γλυκόπικρο για τους υπόλοιπους. Στο Fight Club 2 #2 η απαγωγή του γιού του, αναγκάζει τον ήρωα μας να επιστρέψει στην Paper Street. Στο Frankenstein Underground #4, παίρνουμε ένα μάθημα περί Vril. Στο Legacy Of Luther Strode #2 έχουμε Luther, Petra & Delilah Vs The Gardener. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Το Mythic #2 είναι ενδιαφέρον. Το Sex #22 είναι εντάξει. Στο Southern Cross #4, κάθε φορά που το Gravity Drive παρουσιάζει προβλήματα η Braith βλέπει οράματα. Στο Thief Of Thieves #29, o Redmond αναρωτιέται τι να κάνει με την κατάσταση της Celia. Στο Walking Dead #143, η Alpha σπέρνει φόβο στην καρδιά του Rick.

DC

Στο Aquaman #41, ο Arthur εξαιτίας μιας νέας απειλής είναι κυνηγημένος και..."grim and gritty"! Στο Batgirl #41, ο Gordon αποκαλύπτει στην Babs τη νέα του δουλειά! To Deathstroke #7 είναι μέτριο μα αφήνει προοπτικές για ένα καλύτερο 8ο τεύχος. Στο Gotham By Midnight #6, ο Corrigan και η Drake εξορκίζουν ένα φάντασμα. Στο Grayson #9, διάφοροι πράκτορες βρίσκουν μυστηριώδη θάνατο και ο Dick είναι ο κύριος ύποπτος. To Green Lantern The Lost Army #1 δεν είναι άσχημο. Στo Superman #41, ξεκινά η ιστορία για το πως ο Superman έχασε δυνάμεις και μυστική ταυτότητα. Το We Are Robin #1 μας παρουσιάζει μια νέα ομάδα νεαρών ηρώων που έχουν σαν πρότυπο τον Robin. Στο Effigy #6, η ζωή της Chondra αλλάζει δραστικά. Στο Suiciders #5, είμαστε λίγο πριν συγκλίνουν οι δυο αφηγήσεις.

MARVEL

To E Is For Extinction #1 είναι ένα ενδιαφέρον riff στο run του Morrison. To Where Monsters Dwell #2 έχει πλάκα και μου θύμισε το Sky Captain and the World of Tomorrow. To Uncanny Avengers #5 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς και αφήνει πράγματα στον αέρα. Remender, παράτα τη Marvel. Στο Black Widow #19 διαβάζουμε μια ιστορία από το παρελθόν της Nat. Στο Daredevil #16, ο Matt καταστρώνει ένα χαζό πλάνο. Το Howard The Duck #4 είναι διασκεδαστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: