Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Κυκλοφορίες 22 - 07 - 2015


Ακολουθεί πολιτικό σχόλιο.


DC

To Cyborg #1 δεν είναι τίποτα σπουδαίο αλλά καλό είναι που υπάρχει. Στο Gotham By Midnight #7 πρέπει να εκθειάσω την εξαιρετική δουλειά του Juan Ferreyra στο σχέδιο. Στο Grayson #10, η εμφάνιση του Lex Luthor περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα και κάνει τον Dick να αμφιβάλλει για τον εαυτό του. To Harley Quinn And Power Girl #2 έχει μέχρι και "red-shirt joke". Στο Prez #2, η "Corndog Girl" γίνεται μετά από πολλές καραμπόλες πρόεδρος των ΗΠΑ. Ε, σιγά, εδώ εμείς κάναμε πρωθυπουργό τον Τσίπρα. To We Are Robin #2 είναι καλούτσικο. Από το Aquaman #42 με χάλασε το artwork. To Deathstroke #8, πέρα από το ξύλο με την Wonder Woman, δεν λέει πολλά. Καταφέρνει να είναι καλύτερο από το Wonder Woman #42 όμως, που δείχνει την Diana να χορεύει σε κλαμπ που δεν παίζει μέταλ. Καταραμένοι Finches. To Effigy #7 ασχολείται με το παρελθόν.

MARVEL

Από τα Secret Wars tie-ins το E Is For Extinction #2 σε εκπλήσσει ευχάριστα και δυσάρεστα στο ίδιο τεύχος! Στο Marvel Zombies #2, η Elsa και η παρέα της συνεχίζουν την πορεία τους σε αυτόν τον καταραμένο τόπο. To Old Man Logan #3 είναι καλούτσικο. Το Star-Lord And Kitty Pryde #1 to περίμενα για κάποιο λόγο καλύτερο. Το Weirdworld #2 είναι καλό. Θα διάβαζα ένα παρόμοιο comic και μετά τους Secret Wars. Από τα υπόλοιπα, το Spider-Woman #9 είναι καλό και το Uncanny X-Men #35 αδιάφορο στην καλύτερη περίπτωση. Μαζί με το All-New Hawkeye #4 διάβασα και τα προηγούμενα τρία τεύχη που είχα αφήσει στην άκρη. Η σειρά αξίζει, οι Lemire, Perez και Herring κάνουν καλή δουλειά, ενώ η παράλληλη αφήγηση λειτουργεί εξαιρετικά.

DARK HORSE & IMAGE

Στο Fight Club 2 #3 βλέπουμε την διαδικασία εισόδου στο σπίτι της Paper Street. Ή έτσι νομίζουμε. Στο Frankenstein Underground #5, το φως νικάει το σκοτάδι προσωρινά. Στο Birthright #9, η Wendy, μάνα του Brennan και του Mikey, έχει μια αναπάντεχη συνάντηση. Tο Wolf #1 μου φάνηκε καλό αλλά δεν με κέρδισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: