Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Κυκλοφορίες 17 - 06 - 2015


A boy and his gigantic man-bat.


DC

Στο Black Canary #1 ακολουθούμε την Dinah Lance και την μπάντα της σε μια περιοδεία όλο απρόοπτα. Το Harley Quinn And Power Girl #1 είναι μίνι σειρά η οποία διαδραματίζεται ανάμεσα σε δυο-τρια πάνελς του Harley Quinn #12 και είχα ευχηθεί για την ύπαρξή της. Στο Robin Son Of Batman #1, ο Damian, παρέα με έναν γιγαντιαίο νυχτεριδάνθρωπο, προσπαθεί να διορθώσει λάθη του παρελθόντος. To Doomed #1 μου φάνηκε μέτριο. Το Dr. Fate #1 είναι συμπαθητικό. Το Martian Manhunter #1 μου άρεσε. Το Prez #1 είναι όμορφο, αστείο και πιο πολιτικό απ' ότι θα περίμενε κανείς. To Justice League Of America #1 είναι, αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον.

To Superman Wonder Woman #18 καταφέρνει χωρίς πολύ κόπο να είναι καλύτερο από το Wonder Woman #41. Καταραμένοι Finches. To Secret Six #3 με έκανε να αναρωτηθώ αν πρέπει να ξεκινήσω και αυτήν τη σειρά. Το Kitchen #8, τεύχος με το οποίο τελειώνει η σειρά, είναι σαν αρχαία τραγωδία. Το Mad Max Fury Road Furiosa #1 λειτουργεί σαν ένας επιπλέον πρόλογος της ταινίας.

INDIES

Στο B.P.R.D. Hell on Earth #132, ο Johann παίρνει την απόφαση να γίνει η ασπίδα των συμπολεμιστών του μιας και έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να πεθάνει. Στο Lazarus #17, ο πατριάρχης των Carlyle κείτεται σε κρίσιμη κατάσταση τη στιγμή που ο πόλεμος με τους Hock πάει κατά διαόλου. Το Low #7 είναι ένα τεύχος που συνδέεται ελαφρά με τα προηγούμενα και διηγείται μια τραγική ιστορία αγάπης σε ένα απολυταρχικό καθεστώς. Στο Manifest Destiny #15, το μπλε πουλί είναι νοήμον και ξέρει αγγλικά. Στο Trees #10, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης σχεδιάζει κάτι στα κρυφά. Στο Bloodshot Reborn #3, η αστυνομία βρίσκεται ένα βήμα πίσω από τον Bloodshot.

MARVEL

Από τα Secret Wars tie-ins το Old Man Logan #2 διαβάζεται ενώ το το Thors #1, το οποίο θυμίζει έντονα το Top Ten, είναι καλό. Από τα υπόλοιπα, το Moon Knight #16 είναι καλό σαν το προηγούμενο τεύχος και το Ms Marvel #16 φτάνει στο σημείο λίγο πριν την σύγκρουση των δυο συμπάντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: