Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Κυκλοφορίες 15 - 07 - 2015


Αϋπνίες.


DC

Στο Black Canary #2, τα τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει ένα συνηθισμένο ροκ συγκρότημα ωχριούν μπροστά σε αυτά που έχει αυτό της Dinah. To Dr Fate #2 αξίζει. Το Green Lantern The Lost Army #2 μου θύμισε πολύ έντονα Star Trek: Voyager. Στo Harley Quinn #18 συνεχίζεται η ιστορία με τον "evil Popeye" τον οποίο δεν μπορεί να τον κάνει καλά όλη η συμμορία της Harley. Στο Justice League #42 καταλαβαίνεις πως Γη απλώς είναι πεδίο μάχης για δυο αντιμαχόμενες πλευρές που δεν δίνουν δεκάρα για τις συνέπειες. Το Martian Manhunter #2 είναι πολύ ενδιαφέρον. Στο Robin Son Of Batman #2, η παρέα του Damian μεγαλώνει με την προσθήκη της κόρης του Morgan Ducard. Στο Superman Wonder Woman #19, η Diana καθαρίζει και για τον Clark.

INDIES

Στο Crossed Plus 100 #6 βλέπουμε με τα ίδια μας τα μάτια τι πραγματικά σημαίνουν οι αποκαλύψεις του προηγούμενου τεύχους. Στο B.P.R.D. Hell On Earth #133 ο Johann συνεχίζει να βρίσκεται στην αναζήτηση ενός καλύτερου περιβλήματος. Το Dark Horse Presents #12 διαβάζεται. Το Death Head #1 φαίνεται ενδιαφέρον αν και σε κάνει να χαθείς κάπου. Το Invincible #121 μας γυρίζει στη Γη όπου ο Robot έρχεται σε συμφωνία με μεγάλο μέρος των υπερηρώων. Το Island #1 είναι κάτι σαν ένα giant sized DHP από την Image. Tο Trees #11 μας ταξιδεύει στις νήσους Orkney. Στο Rachel Rising #35 η Lilith αποκαλύπτει στην Rachel ποια πραγματικά είναι. Το Book Of Death #1 διαβάζεται μα αν έπρεπε να διαλέξεις κάποιο από την Valiant αυτό θα ήταν το Dead Drop #3.

MARVEL

To Silver Surfer #13 είναι το τεύχος το οποίο βάζει την σειρά στο Secret Wars event χωρίς όμως να την κάνει να χάσει την ψυχή της. Άλλα tie-ins που αξίζουν είναι το Captain Marvel And The Carol Corps #2, το Guardians Of Knowhere #1 και το Where Monsters Dwell #3 του Ennis. To Years Of Future Past #3 κατεβαίνει στην κατηγορία "διαβάζεται" και αυτό επειδή έχει τον δράκο Lockheed. Από τα υπόλοιπα, το Ant-Man Annual #1 είναι καλούτσικο και γλυκόπικρο, το Moon Knight #17 απλώς εντάξει ενώ το Hawkeye #22, με το οποίο τελειώνει η σειρά, το περίμενα τόσο καιρό που τώρα που βγήκε με έκανε σχεδόν να αδιαφορήσω. Ένα μεγάλο ειρωνικό χειροκρότημα στη Marvel.

Δεν υπάρχουν σχόλια: