Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Κυκλοφορίες 10 - 06 - 2015


Σε κανονικούς ρυθμούς η DC.


DC

To All-Star Section 8 #1 καταφέρνει το εξής εκπληκτικό: με κάνει να διαβάσω κάτι που έχει γράψει ο Ennis χωρίς να θέλω να βγάλω τα μάτια μου, όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια. Στο Batman #41 γνωρίζουμε τον νέο, στην δούλεψη της αστυνομίας, high tech Batman. Αυτός είναι ο James Gordon και προσπαθεί να γεμίσει το κενό που άφησε ο "θάνατος" του κανονικού. Στο Batman Superman #21 έχουμε συνάντηση μεταξύ του αποδυναμωμένου Superman και του Bat-Gordon. Στο Catwoman #41, η Selina εφαρμόζει το σχέδιό της να φέρει πίσω τους Falcone στην αγκαλιά των Calabrese. Στο Detective Comics #41 έχουμε της επιστροφή της Montοya στην Gotham! Στο Gotham Academy #7, η Maps και ο Damian γίνονται οι καλύτεροι φίλοι. Στo Harley Quinn #17 έμφανίζεται ένας σατανικός Popeye!


To Constantine The Hellblazer #1 δεν είναι άσχημο. Ο John όμως μάλλον είναι γραμμένος ακόμα πιο λάθος από την προηγούμενη, μετά την Vertigo, προσπάθεια. Ολοκαίνουριος πλανήτης στο Earth 2 Society #1, παλιοί γνώριμοι. Το Red Hood Arsenal #1 αποτελεί συνέχεια του Red Hood and the Outlaws μείον την Starfire, που με το Starfire #1, αποκτά δικό της, καλύτερο comic. To Coffin Hill #19 είναι αρκετά καλό.

INDIES

Στο Black Science #15, ο Grant προσπαθεί να διασπείρει το αντίδοτο της επιδημίας. Στο Copperhead #8, οι απαγωγείς του Budroxinificus τα βρίσκουν μπαστούνια μαζί του. Το Chrononauts #4 έχει πάλι φανταστικές σκηνές δράσης και τελειώνει με happy end για τους περισσότερους. Στο Descender #4, οι πράκτορες της UGC δεν μπορούν να ησυχάσουν από τους "πειρατές" που θέλουν τον Tim-21 δικό τους. Το Nameless #4 κάνει άλλο ένα limit up στον τρόμο. Στο Saga #29, ο Dengo αποδεικνύεται παλικάρι ενώ η μικρή Sophie τα θαλασσώνει όσο μπορούσε περισσότερο.


Στο Birthright #8, ισχυρή μαγεία "φέρνει" τον Terrenos στη Γη. Στο Injection #2, κινούμαστε μεταξύ σάντουιτς και μυστικών πρακτόρων. Το Walking Dead #142 αποτελεί τον ορισμό του "ηρεμία πριν την καταιγίδα". Στο Crossed Plus 100 #5, οι Moore και Andrade παρουσιάζουν αριστοτεχνικά ένα game-changer. To Midnight Society The Black Lake #1 έχει να κάνει με κρυπτό-ζωολόγους που έχουν στα χέρια τους τεχνολογία αιχμής. Στο Rachel Rising #34, η Lilith επισκέπτεται για τσάι και κουβέντα την Rachel.

MARVEL

Από τα Secret Wars tie-ins το 1602 Witch Hunter Angela #1 δεν είναι πολύ καλό. Το αναφέρω όμως καθώς αποτελεί έναν παράξενο συνδυασμό σειράς του Gaiman με χαρακτήρα του Gaiman! Το Captain Marvel And The Carol Corps #1 είναι ενδιαφέρον. Το Marvel Zombies #1 έχει την Elsa Bloodstone σαν πρωταγωνίστρια σε μια εκδοχή που θυμίζει αυτήν του Nextwave! To Ultimate End #2 είναι ψιλομέτριο. Το Weirdworld #1 είναι άλλη μια απόδειξη πως το sword and sorcery genre ταιριάζει στον Jason Aaron. Από τα υπόλοιπα Silk #5 και Spider-Gwen #5 είναι εντάξει ενώ το Silver Surfer #12 τελειώνει με ένα μεγάλο "επιτέλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: