Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Κυκλοφορίες 08 - 07 - 2015


Θρηνώ τον John Constantine.


DC

Στο Batman #42 συμβαίνει το εξής: εκεί που έχουμε και εμείς μα και οι κάτοικοι της Gotham αρχίσει να συνηθίζουμε τον νέο Batman εμφανίζεται ο Bruce Wayne, ζωντανός, μουσάτος και πάρα μα πάρα πολύ ζεν. Τι συμβαίνει; Στο Batman Superman #22, o Bat-Gordon δεν δείχνει εμπιστοσύνη στον Supes, κάτι που προκαλεί καταστροφές. Στο Catwoman #42, οι δολοπλοκίες δεν αφήνουν την Selina να ψάξει να βρει τον χαμένο Batman. Το Gotham Academy #8, με την Maps να είναι πανταχού παρούσα, είναι καλό. Το All-Star Section 8 #2 "ασχολείται" με τον Green Lantern. Γέλιο.

Το Constantine The Hellblazer #2 έχει τον χειρότερο John Constantine που έχει εμφανιστεί ποτέ και βάζω και του Keanu μέσα. Το Earth 2 Society #2 βγάζει νόημα. Στο Justice League Of America #2 έχουμε μια μυστηριώδης εταιρεία, έναν Κρυπτονιανό θεό και τον Batman να υποπτεύεται όλους και να ετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα. Mε το Justice League United #11 λέμε αντίο στον Lemire και καλωσορίσατε στους Parker και Foreman. To Starfire #2 είναι καλό και η σειρά ανέλπιστα καλή μέχρι τώρα. Ξεπλένει πολλά λάθη του παρελθόντος. Στο Coffin Hill #20, προτελευταίο τεύχος της σειράς, η Eve στήνει παγίδα στην Emma Coffin. To Mad Max Fury Road Mad Max #1 είναι ένα ενδιαφέρον prequel για το πως κατέληξε εκεί που κατέληξε ο Max.

INDIES

E, λοιπόν στο Providence #2 παίρνουμε μία πρώτη γεύση από τρόμο, έστω κι αν αυτός πιθανότατα ήταν ονειρικός. Άτιμε Moore, κοιμίζεις το κοινό δίνοντας οδηγίες για widescreen panels και ξαφνικά ανεβάζεις την αγωνία στο κατακόρυφο απλώς αλλάζοντας τη μορφή τους. Το Abe Sapien #24, πάλι μας θυμίζει τον Hellboy, πάλι είναι καλύτερο απ' ότι συνήθως. Με το Tomorrows #1 ξεκινά μια σειρά με παράξενους ήρωες που κρύβονται από τον κόσμο, η οποία φαίνεται υποσχόμενη. Στο Bloodshot Reborn #4, ο Bloodshot αποκτά συνοδεία.

Η παρεξήγηση της παρεξήγησης στο Black Science #16 μα δυστυχώς δεν είναι κωμωδία. Όλοι οι ήρωες μας βρίσκονται σε άσχημη θέση στο Descender #5. Το Injection #3 μου άρεσε γενικά μα αυτό που μου κέντρισε την προσοχή ήταν ο χαρακτήρας του Robin Morel, που είναι πιο Constantine από τον τωρινό Constantine της DC. To Saga #30 είναι περισσότερο σαπουνόπερα, παρά space opera. .

MARVEL

Ψάχνω κάποιο Secret Wars tie-in για το οποίο μπορώ να πω άνετα "διαβάστε το" και δεν βρίσκω. Τουλάχιστον το Star Wars Lando #1 έχει κάποιο ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: