Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Κυκλοφορίες 05 - 08 - 2015


Επιστροφή με Airboy.


INDIES

Στο Airboy #3, οι Robinson και Hinkle βρίσκονται με κάποιον τρόπο στον κόσμο του Airboy. Εκεί, ο Robinson μαθαίνει πως πρόκειται για ένα παράλληλο σύμπαν ενώ ο Hinkle... Δείτε μόνοι σας τι κάνει ο Hinkle. To Dark Corridor #1 μου θύμισε Hernandez Bros. Στο Deadly Class #15, τα ναρκωτικά και όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα κάνουν τον Marcus έξτρα παρανοϊκό. To Jupiter's Circle #5 κάνει την υπόθεση του τι θα γινόταν αν ο Batman ήταν ανώριμος και αλκοολικός. Το Sex #23 είναι εντάξει. Στο Wicked + The Divine #13, η Ananke συνεχίζει να σκοτώνει τις άλλες θεότητες. Στο Baltimore The Cult Of The Red King #4 εμφανίζονται οι μάγισσες. Στο Bloodshot Reborn #5, ο Bloodshot ξεμπερδεύει από τους φανταστικούς του φίλους.

DC

To American Vampire Second Cycle #9 μας προετοιμάζει για μια επική μονομαχία μεταξύ βαμπίρ αστροναυτών και βαμπίρ κοσμοναυτών. Στο Mad Max Fury Road Mad Max #2 εξηγούνται λίγο πολύ τα ενοχικά οράματα που έβλεπε ο Max στην ταινία. Στο Midnighter #3 έχουμε κλεμμένη τεχνολογία, απαγωγές και τον Dick Grayson στο τέλος. To Detective Comics #43, αν εξαιρέσει κανείς το τεράστιο mecha, θυμίζει πολύ Gotham Central. Τα Omega Men #3 και Bat-Mite #3 διαβάζονται.

MARVEL

Από τα tie-ins διαβάζονται τα Amazing Spider-Man Renew Your Vows #3 και Guardians Of Knowhere #2. Το Ultimate End #4 είναι μέτριο αλλά είναι ψιλο-must. Από τα υπόλοιπα, τα Ms Marvel #17 και Groot #3 είναι καλά. Το Darth Vader #8 είναι πιο ενδιαφέρον στο κομμάτι που δεν εμφανίζεται ο Vader.

3 σχόλια:

Raggedy Man είπε...

Είδα καινούριο εξώφυλλο καινούριου Bat Mite με το booster Gold. Πλησιάζοντας στην εικόνα είδα ένα όνομα που μισώ ως συγγραφέα. Αν και το #3 το 'χει γράψει ο ίδγιος, λοιπόν, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να διαβάζεται.

Raggedy Man είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Hellboy είπε...

Διαβάζεται, παρά το γεγονός πως ο ακατονόμαστος είναι συγγραφέας. Ίσως επειδή εδώ δεν προσπαθεί να πάρει τον εαυτό του στα σοβαρά.