Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Κυκλοφορίες 03 - 06 - 2015


Airboy, Darkseid και Doom.




INDIES

To Airboy #1 των Robinson και Hinkle είναι φανταστικό. Ακόμη και αυτοί που ίσως ενοχληθούν από το πόσο meta είναι, θα βρουν διασκεδαστική τη νυχτερινή έξοδο με την συνεχώς αυξανόμενη χρήση ναρκωτικών ουσιών. To Jupiter's Circle #3 το βρήκα μετριότατο. Το Nonplayer #2 βγαίνει σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το #1! Ευτυχώς, δεν απογοητεύει. Το Wicked + The Divine #11 είναι γεμάτο εκπλήξεις, σκοτεινές και αιματηρές εκπλήξεις. Στο Dead Drop #2 αντί για τον X-O Manowar έχουμε έναν ξεβράκωτο Archer, κάτι που κάνει αυτό το τεύχος καλύτερο! Το Woods #13 είναι "one year later" φάση με μια νέα απειλή στον ορίζοντα. Στο Baltimore The Cult Of The Red King #2 βλέπουμε πως η Zoya είναι μια πολύ ισχυρή μάγισσα. Το Rat God #5 είναι το τελευταίος τεύχος της σειράς

DC

Στο Action Comics #41, o Superman έχει χάσει μέρος των δυνάμεών μα και τη μυστική του ταυτότητα. Για να δούμε πως θα τρέξουν τον χαρακτήρα με αυτές τις αλλαγές. Τα Batman Beyond #1 και Bat-Mite #1 θα αρέσουν πολύ στον Raggedy Man καθώς λατρεύει τον Dan Jurgens. To Bizarro #1 έχει πλάκα. Green Arrow #41 και Green Lantern #41 δεν λένε πολλά. Το Justice League #41, που μας προετοιμάζει για την επιστροφή του Darkseid είναι πολύ καλό. Κανένας Thanos παιδιά. Το Midnighter #1 μας δείχνει πως ο Midnighter χειρίζεται το Grindr τόσο καλά όσο χειρίζεται ένα τσούρμο τρομοκρατών που είχαν την ατυχία να βρεθούν μπροστά του. To Omega Men #1 δεν φαίνεται άσχημο. Για το Wonder Woman Annual #1 δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Δεν αντέχω τους Finch.

MARVEL

Το Secret Wars #3 είναι πραγματικά καλό. Στον κόσμο που έφτιαξε ο θεός Doom αρχίζουν να εμφανίζονται ολοένα και περισσότεροι που θυμούνται κάποιον από τους παλιούς, πριν την καταστροφή, κόσμους. Από τα tie-ins νομίζω πως διαβάζεται το Master Of Kung Fu #2 και άντε και το Years Of Future Past #1. Στα υπόλοιπα λοιπόν. Το All-New X-Men #41 είναι μέτριο. Το Groot #1, πέραν από την διαφορετική δημιουργική ομάδα, θα μπορούσε να είναι τεύχος Rocket Racoon. To Spider-Woman #8 είναι συμπαθητικό. Το Unbeatable Squirrel Girl #6, που είναι καλό, με έκανε να συνειδητοποιήσω πως είχα ξεχάσει να διαβάσω το 5ο τεύχος. Από τα Star Wars, το Star Wars #6 είναι καλό στο κομμάτι του Luke, κάκιστο στου Han και καταλήγει στο ίδιο σημείο με το λιγότερο καλό Darth Vader #6, ενώ το Princess Leia #4 είναι μέτριο.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: