Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Κυκλοφορίες 01 - 07 - 2015


Ιούλιος!


INDIES

Στο Airboy #2, ο ήρωας του τίτλου, ύστερα από μια συνεύρεση σε τουαλέτες κακόφημου μπαρ, φτάνει στα όριά του με τον κόσμο μας. Στο Chew #50, έχουμε την τελική αναμέτρηση μεταξύ του Collector και ενός Poyo-powered Tony. Στο Deadly Class #14, η εξαφάνιση της Maria οδηγεί τον Marcus στην απελπισία. To Jupiter's Circle #4 δεν μου άρεσε. Από το Wicked + The Divine #12 λείπει ο Jamie McKelvie. Στο Baltimore The Cult Of The Red King #3, ο Καπετάν Αισχρός και ο Mr. Kidd ανακαλύπτουν το ναό του Κόκκινου Βασιλιά. Στο Woods #14, ένας από τους υποψηφίους των επερχόμενων εκλογών κάνει και εμπόριο ναρκωτικών. Όπως στη Γη!

DC

Στο Action Comics #42, ο Superman κυριολεκτικά κάνει αλυσίδα και προσπαθεί να κρατήσει την αστυνομία μακριά από τον κόσμο. Το Bizarro #2 είναι το Groot #2 της DC. Στο Detective Comics #42 υπάρχει έντονη αμφισβήτηση του νέου Batman από την αστυνομία. Στο Midnighter #2, το ραντεβού του Midnighter είναι εξίσου ενδιαφέρον με τις αποστολές του. Το Omega Men #2 είναι εντάξει. To American Vampire Second Cycle #8 τελειώνει με τον Skinner Sweet να ξεκινά το ταξίδι του προς το διάστημα!


MARVEL

Στο Secret Wars #4 έχουμε μια μάχη ανάμεσα στους Thors, το Cabal και τους φίλους του Reed Richards, κάτι που προκαλεί την παρέμβαση του Doom. To Ultimate End #3 δεν είναι καλό μα θα συνεχίζω να διαβάζω τη σειρά. Το Years Of Future Past #2 διαβάζεται. Το Groot #2 έχει πλάκα. Στο Unbeatable Squirrel Girl #7 έχουμε Squirrel Girl εναντίον Girl Squirrel. To Darth Vader #7 είναι καλό, το Princess Leia #5 δεν είναι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: