Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Κυκλοφορίες 22 - 04 - 2015


Ας ακυρώσει κάποιος τα X-Men...


INDIES

Στο Chew #48, η Olive, o Savoy και η Amelia περνούν στην αντεπίθεση. Στο Deadly Class #12, η οικογένεια του αποκεφαλισμένου Chico κάνει τα πάντα για να πάρει εκδίκηση από τον Marcus και την Maria. To Lazarus #16 είναι σχετικά υποτονικό. Στο Manifest Destiny #14, η Sacagawea έχει γρίπη ενώ οι υπόλοιποι ασχολούνται με ένα, σχεδόν ανθρωπόμορφο, γαλάζιο πτηνό. Στο Velvet #10, η Velvet καταλαβαίνει πόσο μεγάλο λάθος έκανε όταν ελευθέρωνε τον Damian Lake. Στο Frankenstein Underground #2 της Dark Horse, o "Frankie" ταξιδεύει στα έγκατα της Γης, αιχμαλωτίζεται και καταλήγει σε γνώριμα μέρη.


DC

Στο Convergence #3, ο Thomas Wayne/Batman σώζει του συντρόφους τους και θυσιάζει την ζωή του παίρνοντας μαζί την πλειοψηφία της rogue gallery που εμφανίστηκε κατά την περίοδο του Morrison. Από τα υπόλοιπα ενδιαφέρον δείχνει το Convergence Wonder Woman #1 καθώς και το Convergence Swamp Thing #1 που έχει στην δημιουργική ομάδα τους Len Wein και Kelley Jones. Από την Vertigo υπάρχει το Effigy #4 το οποίο διαδραματίζεται σε ένα "Con" και το Suiciders #3 στο οποίο κεντρικός άξονας είναι το μυστικό του Saint.

MARVEL

To All-New X-Men #40 είναι αυτό με τον Ice-Man που τελικά είναι gay. Ναι. Εκπληκτικά κακός Bendis. To Avengers World #20 είναι πληκτικό και αδιάφορο. Τίποτα σπουδαίο το Black Widow #17. Για ξεφύλλισμα. Στο Guardians Of The Galaxy And X-Men The Black Vortex Omega #1, τελευταίο κεφάλαιο του crossover, η Kitty γίνεται κοσμικό ον, λύνει όσα προβλήματα μπορεί και στο τέλος δέχεται πρόταση γάμου από τον Peter Quill. Το Guardians Of The Galaxy #26 που ακολουθεί καταπιάνεται με το γεγονός πως ο Peter είχε εκλεγεί ερήμην Πρόεδρος του Spartax. Στο Unbeatable Squirrel Girl #4, η Squirrel Girl σώζει με θαυμαστό τρόπο την Γη από τον Galactus. Στο Star Wars #4 ολοένα και περισσότερος κόσμος μαζεύεται στον Tattooine.

Δεν υπάρχουν σχόλια: