Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Κυκλοφορίες 13 - 05 - 2015


Όλα τα καλά κόμικς της Image, αυτήν την βδομάδα.


IMAGE & DARK HORSE

Στο Birthright #7, τα δυο αδέρφια ψάχνουν ένα σετ μαγικών μαχαιριών ενώ την ίδια στιγμή τους αναζητά η φτερωτή γυναίκα του Mikey. Στο Black Science #14, ο Grant αποφασίζει να δείξει αλτρουισμό. To Chrononauts #3 έχει μια φανταστική καταδίωξη στο χωροχρόνο. Στο Copperhead #7, βλέπουμε πως ένα απλό ραντεβού με δείπνο και σεξ γίνεται περιπετειώδες χάρη στη Σερίφη Clara. Στο East Of West #19, συνεχίζεται η εκπαίδευση/διαφθορά του μικρού Babylon από τον φίλο/φύλακά του.

To Injection #1 των Ellis και Shalvey είναι κάτι σαν X-Files στη Γηραιά Αλβιώνα. Εγκρίνεται φυσικά. Στο Saga #28 γνωρίζουμε τον Halvor, τον αδερφό της μακαρίτισσας Stalk. Στο Southern Cross #3, η Braith αποδεικνύεται πως είναι καλή ως ντετέκτιβ. To Walking Dead #141 με έκανε να σκεφτώ πόσο έχω βαρεθεί την ύπαρξη του Negan.Το Abe Sapien #23 με τον Kevin Nowlan στο artwork και τον Hellboy guest είναι το καλύτερο τεύχος της σειράς και μου θύμισε γιατί χρησιμοποιώ το Hellboy ως nickname εδώ και πολλά χρόνια. Το Lady Killer #5, που είναι το τελευταίο τεύχος, μας δίνει ένα λουτρό αίματος. Μια χαρά happy end δηλαδή.

MARVEL

Το Secret Wars #2 είναι ένα πραγματικά καλό τεύχος το οποίο όταν όμως τελειώνει καταλαβαίνεις πως απλώς οδηγεί στο "Convergence" της Marvel. Στο Captain Marvel #15, η επιστροφή της Carol στη Γη συνοδεύεται από μια κηδεία. Στο Ms Marvel #15, η Kamala ξεφεύγει από τον κακό υποψήφιο γκόμενο και κάτι άλλους Inhumans. Στο Thor #8, αποκαλύπτεται πως η Thor είναι η Jane Foster. To Howard The Duck #3 με έκανε να γελάσω στις σκηνές με τον Spidey. Silk #4, Legendary Star-Lord #12 και Uncanny Avengers #4 διαβάζονται. To Darth Vader #5 δεν μου άρεσε.

DC

Στο Convergence #6, οι ήρωες χωρίζονται δυο στρατόπεδα. Στο επόμενο μάλλον θα δέρνονται. Από τα υπόλοιπα μόνο το Convergence Aquaman #2 διαβάζεται. Από την Vertigo υπάρχει το Coffin Hill #18 το οποίο το σταμάτησα μετά από μερικές σελίδες γιατί ή ξέχασα να διαβάσω από το #14 και μετά ή διάβασα και ξέχασα τι γινόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: