Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Κυκλοφορίες 01 - 04 - 2015


Κι ενώ περίμενα να περάσει η ώρα για να παίξω Witcher 3, ο Raggedy Man μου θύμισε πως έχω ξεχάσει κάπου ένα blog. Δίκιο είχε ο άτιμος.


DC

Το Batman Eternal #52 είναι το τελευταίο τεύχος αυτής της, καλής σε γενικές γραμμές, εβδομαδιαίας σειράς. Δεν σου μένει κάποιο μεγάλο παράπονο. Στο Harley Quinn #16 λέμε αντίο στην Ivy και "καλωσορίσατε" στην πλειάδα των νέων βοηθών της Harley. Τα υπόλοιπα Bat-related είναι Annuals και Endgame tie-ins. Με τη σειρά: Arkham Manor Endgame #1, Gotham Academy Endgame #1, Batman Superman Annual #2, Batwoman Annual #2 και Batman And Robin Annual #3.

Το Convergence #0 είναι το preview του μεγάλου crossover της DC. Στα Earth 2 World's End #26, New 52 Futures End #48 και Superman Wonder Woman #17 ρίχνει μια ματιά μόνο όποιος τα διάβαζε. Το ίδιο μπορώ να πω και για το Names #8 της Vertigo. Τα Hinterkind #17 και Wolf Moon #5 από την άλλη είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα.

INDIES

Ναζί, γίγαντες, πίθηκοι, προδότες, διαβόλια και τριβόλια, απ'όλα έχει το Hellboy And The B.P.R.D. 1952 #5. Στο Lady Killer #4, η Josie καταφέρνει να ξεγλιστρήσει προσωρινά και προσπαθεί να βρει συμμάχους. Το Rat God #3 σε κάνει να αναρωτιέσαι αν έπεσε λογοκρισία σε κάποια σελίδα του. Το Witcher Fox Children #1 είναι για τους φανς του παιχνιδιού. Χαμούλης γίνεται στο Black Science #13 της Image. Με το Woods #12 κλείνει επιτυχημένα η πρώτη χρονιά αυτού του comic.

MARVEL

Στο Avengers #43 ξεκινά η μάχη του πλανήτη Γη με την Shi'ar Empire. To Cyclops #12 αποτελεί το δέκατο κεφάλαιο του Black Vortex. Το Rocket Raccoon #10 έχει τον Cosmo σαν guest star. To Spider-Gwen #3 είναι συμπαθητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: