Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Κυκλοφορίες 18 - 03 - 2015



Ταξίδια στο χρόνο και σέξι κατάσκοποι!


INDIES

Το Chrononauts #1 είναι το πρώτο τεύχος της νέας μίνι σειράς των Millar, Murphy και Hollingsworth. Στο εγγύς μέλλον έχουν ανακαλυφθεί τα ταξίδια στο χρόνο τα οποία χρησιμοποιούνται, μέσες άκρες, για γυρίσματα reality show. To Invisible Republic #1 των Hardman και Bechko αποτελεί το ξεκίνημα άλλης μια πολύ υποσχόμενης sci fi σειράς της Image. To Manhattan Projects The Sun Beyond The Stars #1 είναι το sequel της σειράς του Hickman. Στο Red One #1, μια σοβιετική υπερκατάσκοπος γίνεται υπερηρωίδα στις ΗΠΑ για να αποτελέσει αντίβαρο σε έναν ακροδεξιό vigilante. Τα Outcast #7 και Punks The Comic #5 διαβάζονται.


Το B.P.R.D. Hell On Earth #129 είναι ένα όμορφο τεύχος με πολλούς, ας πούμε, επιλόγους. Το Dark Horse Presents #8 έχει Ταρζάν(!) και Groo. To Frankenstein Underground #1 έχει να κάνει με τον "Frankie" όπως αυτός εμφανίζεται στο Mignolaverse. Το Shaper #1 δεν βρήκα όρεξη να το διαβάσω, άλλη φορά. Τέλος, το Little Nemo Return To Slumberland #4, της IDW είναι πανέμορφο όπως όλα τα τεύχη της σειράς.

DC

Διπλή δόση Batgirl. Στο Batgirl #40 σώζει τον κόσμο από την τρελό ψηφιακό εαυτό της ενώ στο Batgirl Endgame #1 όσους μπορεί από την γέφυρα ανάμεσα στο Burnside και την, υπό τον έλεγχο του Joker, Gotham. Στο Batman Eternal #50, o Cluemaster παρουσιάζεται ως ο μεγάλος κακός. Tο Batman Superman #20 είναι ψιλοχάλια. Στο Batwoman #40 πριν προλάβεις να χαρείς για μια ανατροπή αρχίζουν να ετοιμάζονται για ταξίδι στο διάστημα. Στα Earth 2 World's End #24 και New 52 Futures End #46 ρίχνεις το πολύ μια ματιά. To Superman #39 με τον Supes χωρίς υπερδυνάμεις και τον Jimmy να ξέρει την μυστική του ταυτότητα, είναι αρκετά καλό. Στο Kitchen #5 οι άντρες των ηρωίδων παρουσιάζονται πολύ μικροπρεπείς. Το Strange Sports Stories #1 θα μπορούσε να είναι συλλογή ιστοριών από το 2000 AD.

MARVEL

Τα All-New X-Men #39 και Guardians Team-Up #3 αποτελούν το 5ο και το 6ο μέρος του Black Vortex, αντίστοιχα. Στο Cyclops #11, ο μικρός Scott καταφέρνει να κάνει την πειρατίνα πρώην του έξαλλη. Στο Black Widow #16 έχουμε σκηνές από τα παιδικά χρόνια της Νατάσας. Στο Moon Knight #13 έχουμε πρεμιέρα της νέα δημιουργικής ομάδας των Bunn, Ackins, Palmer και Brown. Το Silk #2 διαβάζεται. Το Unbeatable Squirrel Girl #3 τελειώνει με την ηρωίδα να έχει φτάσει, μετά από πολλές παρακάμψεις, στο φεγγάρι όπου βρίσκεται ο Galactus. Το Princess Leia #2 είναι σχετικά συμπαθητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: