Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Κυκλοφορίες 28 - 01 - 2015


Έχει βγει το #39 κι εγώ γράφω για το #38...



DC

Το Batman #38 είναι απίστευτα καλό. Η τρέλα του Joker ως ασθένεια, ο ίδιος ο Joker ως αθάνατος κάτοικός της, ο Batman που δεν ξέρει τι να κάνει και ζητά βοήθεια από το Court of Owls. Και όλα αυτά σχεδιασμένα από τον Greg Capullo, στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Το Gotham Academy #4 είναι πολύ καλό. Με κάνει να θέλω να υιοθετήσω την Maps και να παραβλέπω πράγματα για τα οποία συνήθως θα γκρίνιαζα. Τα Arkham Manor #4 και Gotham By Midnight #3 είναι συμπαθητικά. Με τα Catwoman #38 και Batman Eternal #43 παίρνει κανείς μεγάλη δόση Selina Kyle. Με τα Harley Quinn #14 και Deathstroke #4 μεγάλη δόση Harley Quinn.

Το Multiversity Guidebook #1 δεν είναι και το καλύτερο τεύχος της σειράς, μα έχει ενδιαφέρον. Αναρωτιέμαι όμως ποιος "καλός" άνθρωπος θα δείξει την σειρά στον Moore για να ακολουθήσει ένα θυμωμένο, μα απολύτως δίκαιολογημένο σε αυτήν την περίπτωση, rant. To New 52 Futures End #39 συνοψίζεται με την έκφραση "something wicked this way comes". To Earth 2 World's End #17 είναι το πολύ μέτριο. Στο Bodies #7 έχουμε σεξ, βία και πλεκτάνες. Το Effigy #1 των Seely, Zarcone και Hill μου άρεσε. Από υπόθεση πάει κάπως έτσι: σε αρχαιολογική σκαπάνη, κοντά σε μικρή πόλη, ανακαλύπτεται πτώμα γυναίκας που φαίνεται να σχετίζεται με την δουλειά μιας πρώην ηθοποιού και νυν αστυνομικού της πόλης.

INDIES

To Graveyard Shift #2 είναι αξιοπρεπές, το Punks The Comic #4 υπέροχα παράξενο. Στο Sex #19, κάπου στην μέση του τεύχους, σου δίνει να καταλάβεις γιατί ονομάζεται έτσι. Στο Sex Criminals #10, οι δυο ήρωες και η πρώην πορνοστάρ καθηγήτρια προσπαθούν να έρθουν σε ταυτόχρονο οργασμό! Στο They're Not Like Us #2, η Syd βλέπει πως οι νέοι της σύντροφοι είναι λίγο καθάρματα αν και όχι άδικα.

MARVEL

Στο New Avengers #29, ενώ οι αντιμαχόμενες πλευρές έχουν κηρύξει ανακωχή και ο ιθύνων νους της μιας, ο Reed, εξηγεί τι έχουν περάσει τον τελευταίο καιρό, εμφανίζεται από το πουθενά ο Hank Pym έχοντας συνταρακτικά νέα. Στο Uncanny Avengers #1 οι Remender και Acuna συνεχίζουν τον μοναχικό τους δρόμο. Το τεύχος είναι μια χαρά και ένας χαρακτήρας είναι σαν να βγήκε από το Τεν Τεν. Στο Thor #4, ο Θωρ εμφανίζεται απειλητικός προς την Θώραινα μα αφού διακρίνει την αξιοσύνη της, της δίνει την ευχή του και παίρνει ένα φιλί ως αντάλλαγμα. Στο Uncanny X-Men #30 πεθαίνει κόσμος μα δεν έχει καμία σημασία γιατί "timey wimey".

Δεν υπάρχουν σχόλια: