Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Κυκλοφορίες 25 - 02 - 2015


Snyder και Capullo, μην φύγετε ποτέ.


DC

Στο πολύ καλό Gotham Academy #5, η Olive κάνει φίλο της τον Croc, η Maps σχεδιάζει χάρτες και παραμένει αξιαγάπητη και στο τέλος εμφανίζεται ο Batman. Έχει όμως την ατυχία να βγαίνει την ίδια βδομάδα με το Batman #39 το οποίο είναι ασυναγώνιστο. Είναι ένα τεύχος στο οποίο ο Batman παίρνει βοήθεια, όχι από το Court of Owls όπως ίσως ήλπιζε, μα από τους υπόλοιπους συνήθεις εχθρούς του. Ένα τεύχος γεμάτο φανταστικές εικόνες και ατάκες του Joker ο οποίος κοντεύει να καταφέρει να βυθίσει την πόλη στο απόλυτο χάος.

Επίσης, στην Gotham διαδραματίζονται το Batman Eternal #47 στο οποίο ο Hush ξεφεύγει από το κελί του, το καλούτσικο Arkham Manor #5, το υπερφυσικό Gotham By Midnight #4. Ακόμα, το Catwoman #39 στο οποίο η Selina "γίνεται" bisexual και το Deathstroke #5 το μεγαλύτερο μέρος του οποίου καλύπτεται με μια μονομαχία Batman εναντίον Deathstroke! To Aquaman #39 ξεφεύγει από αυτά τα στενά πλαίσια όπως και το New 52 Futures End #43.

To Suiciders #1, των Bermejo και Hollingsworth, διαδραματίζεται σε ένα δυστοπικό μέλλον στο οποίο οι πόλεις είναι περιφραγμένες με τείχη και διεξάγονται μονομαχίες που θυμίζουν Αρχαία Ρώμη. Με το Bodies #8 τελειώνει η σειρά. Μπορώ να πω πως σε γενικές γραμμές μου άρεσε μα δεν με γέμισε. Στο Effigy #2 διαβάζουμε την πιο καλή δικαιολογία για να γίνει κανείς αστυνομικός και βλέπουμε μια από τις πιο τρελές fangirls που μπορεί να έχει κάποιος.

INDIES

Στο They're Not Like Us #3, η Syd κάνει το πρώτο της, όχι και τόσο πετυχημένο, test run. Στο Wicked + The Divine #8 ακολουθούμε την Laura σε ένα διονυσιακό γλέντι. Στο Low #6 έρχεται επιτέλους η στιγμή στην οποία η Tajo ξεπερνά την πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί από τον Roln. Στο Chew #46 o Tony αποκτά νέο συνάδελφο και αποφεύγει τον παλιό όπως ο διάολος το λιβάνι. Στο Thief Of Thieves #26, o Redmond φαίνεται να παραιτείται οριστικά. Στο Sex #20, μια έκπληξη περιμένει τον Simon Cooke. To Graveyard Shift #3 διαβάζεται. Τέλος, κάνω γνωστή την ύπαρξη του Orphan Black #1 που βασίζεται στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.

MARVEL

Στο New Avengers #30, οι αποκαλύψεις του Hank Pym είναι συνταρακτικές. Οι Beyonders είναι αυτοί που έχουν βαλθεί να καταστρέψουν το multiverse, κομμάτι- κομμάτι, θεότητα - θεότητα, σύμπαν - σύμπαν. Στο Uncanny Avengers #2 ο High Evolutionary χρησιμοποιεί έναν πλανήτη με τα όντα του σαν δίσκο Petri. Το All-New X-Men #38 αποτελεί κομμάτι του Black Vortex. To Fantastic Four #643 τελειώνει με εμφάνιση των "Heroes Reborn". Meh. To Spider-Gwen #1, των Latour, Rodriguez και Renzi, βαδιζει και αυτό πάνω στα χνάρια του Batgirl. To Daredevil #13 είναι καλό. Ο Matt ανησυχεί μα όπως φαίνεται, όσο προχωρά το τεύχος, για λάθος λόγους και ανθρώπους. To Thor Annual #1 έχει τρεις συμπαθητικές ιστοριούλες. Τέλος, το Darth Vader #2 δεν είναι καθόλου άσχημο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: