Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Κυκλοφορίες 18 - 02 - 2015


Το καλό μου σερβίτσιο...


DC

Κι ενώ μπορεί να σκεφτόσουν "αμάν, δεν φτάνει που τον ανέστησαν του έδωσαν και υπερδυνάμεις", διαβάζεις το Batman And Robin #39, πρώτα αρχίζεις να χαμογελάς και μετά να αγωνιάς για το επόμενο τεύχος. Στο Batgirl #39, η Babs ανακαλύπτει πως πίσω από τα προβλήματά της, κρύβεται ο ψηφιακός της εαυτός. Στο Batman Eternal #46, ο Batman συναντά τον Ra's και επιβεβαιώνει πως δεν κρύβεται αυτός πίσω από το σχέδιο εναντίον του. Στο Batman Superman #19, Batman, Superman και Supergirl ταξιδεύουν στον Kandor. Στο Batwoman #39, η Red Alice, η τρελή αδερφή, ανταλλάσσει προσβολές με την μυστηριώδη φιλενάδα της Kate.

To Multiversity Mastermen #1 είναι το Superman: Red Son αν αντί για σοβιετικούς είχε ναζί με μια πρέζα Inglourious Basterds. Στο Justice League #39, η βοήθεια του Captain Cold αποδεικνύεται πολύτιμη ώστε να εξουδετερωθεί ο Amazo και ο ιός του. Στο New 52 Futures End #42 ενεργοποιείται ο Brother Eye. To Superman Wonder Woman #16 είναι καλύτερο από το Wonder Woman #39. Στο Earth 2 World's End #20 γίνεται ένωση όλων των avatars σε ένα. Στο Fables #149, η Rose ακούει το υπόλοιπο της ιστορίας της μητέρας της. Στο Kitchen #4, οι τρεις Ιρλανδές έρχονται σε συμφωνία με τον μαφιόζο Gargano.

MARVEL

Το She-Hulk #12 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Να πω την αλήθεια, δεν μου έκανε κλικ η όλη φάση με τον Nightwatch που έγινε "καλός" μέσω μαγείας. Στο Miles Morales The Ultimate Spider-Man #10, ο Miles γνωρίζει, δυστυχώς γι' αυτόν, τον πατέρα της Katie. To Moon Knight #12 λίγο πολύ μας λέει πως το πνεύμα του Κχονσού είναι ηλίθιο. Κρίμα για το artwork των Smallwood και Bellaire. To Ms. Marvel #12 έχει γκεστ σταρ τον Loki και έχει πλάκα. Στο Rocket Raccoon #8 ο Rocket, όπως αναμενόταν, σώζει τον Groot. To Silk #1 έχει σαν πρωταγωνίστρια την Cindy Moon και ακολουθεί τα χνάρια του Batgirl. Στο Silver Surfer #9, ο Surfer αντιμετωπίζει τον Galactus. Ξανά. Στο Black Widow #15 εμφανίζεται ο Winter Soldier μα παρ' όλη τη βοήθειά του, η Nat πέφτει θύμα απαγωγής.

To Avengers World #17 το βρήκα αδιάφορο. Το Iron Fist The Living Weapon #9 είναι μια απόδειξη του πόσο πλατιάζει αυτό το comic. To Legendary Star-Lord #9 είναι μέρος του Black Vortex crossover. To Uncanny X-Men #31 ακυρώνει σχεδόν όλα όσα έγιναν στα προηγούμενα τεύχη. Τα Loki Agent Of Asgard #11, Magneto #15 και Storm #8 δεν τα διάβασα. Δεν νομίζω κιόλας πως θα ασχοληθώ ξανά με αυτά τα comics.

INDIES

To Secret Identities #1, που σχεδιάζει ο Ηλίας Κυριαζής, αφηγείται την ιστορία της Front Line, μιας ομάδας υπερηρώων που έχουν σαν βάση του τον Καναδά. To MPH #5 τελειώνει με "happy end" το οποίο δεν με εξέπληξε καθόλου μα το βρήκα καλό. Στο Invincible #117, Mark, Eve και παιδί λένε αντίο στου δικούς τους και την κάνουν από τον πλανήτη. Στο Lazarus #15 βλέπουμε πως ο Hock δεν ξέρει να χάνει. Στο Manifest Destiny #13, οι εξερευνητές βλέπουν από μακριά μια νέα αψίδα και φυσικά πάνε να την δουν κι από κοντά. Το Rumble #3 είναι το τεύχος στο οποίο παρουσιάζεται το origin story του παράξενου πρωταγωνιστή.

Στο Valiant #3, η Geomancer κάνει "bonding" με τον Bloodshot όσο ο Flay κατατροπώνει όλους τους υπόλοιπους ήρωες αυτού του κόσμου. Στο B.P.R.D. Hell On Earth #128, μόνο ο Howards φαίνεται να έχει μια κάποια ιδέα για το πως μπορούν να αντιμετωπίσουν το τέρας των τελευταίων τευχών. Το Dark Horse Presents #7 έχει ιστορία με τον Hellboy σχεδιασμένη από τον Gabriel Ba.

Δεν υπάρχουν σχόλια: