Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Κυκλοφορίες 07 - 01 - 2015


Σας έλειψα;


DC

Στο Detective Comics #38, ο Anarky συνεχίζει την αποστολή του, η οποία θυμίζει λιγάκι την αντίστοιχη του V της ταινίας "V for Vendetta". Στο Batman Eternal #40, ο Batman κυνηγά τον Riddler στα χιόνια ενώ η Selina κάνει πλάκα σε ένα τσούρμο super-villains. Στο Action Comics #38, o μουσάτος Superman συνεχίζει να είναι αποκλεισμένος στη Smallville και μαζί του η Lana Lang, o Cyborg και κάτι εξωγήινα τέρατα. Στο Swamp Thing #38 ένας αντιπερισπασμός φέρνει ένα καίριο χτύπημα στο Άβαταρ του Πρασίνου.

To Fairest #33, τελευταίο τεύχος της σειράς, έχει σαν πρωταγωνίστρια την Goldilocks η οποία, όπως ξέρουμε ήδη, είναι μια φονική κομμουνίστρια. Αχ, ο Willingham και ο αντικομμουνισμός του! Στο Hinterkind #14 βλέπουμε στιγμές από την περίοδο εξάπλωσης της επιδημίας. To Names #5 είναι γεμάτο αίμα, βία και ανατροπές. Τα μέτρια Earth 2 #30 και Earth 2 World's End #14 έχουν σαν κοινό παρανομαστή το Άβαταρ του Κόκκινου. Τα New 52 Futures End #36 και Green Arrow #38 απλώς διαβάζονται.

INDIES

Στο Birthright #4 έχουμε γιγαντιαίο τέρας εναντίον παιδιών και Warrior εναντίον Wizard. Δεν βαριέσαι ούτε στιγμή. Στο Trees #8 γίνονται ξεκαθαρίσματα. Κανένας δεν είναι ασφαλής. Στο Woods #9 η Karen και ο Calder κάνουν τουρισμό στο Νέο Λονδίνο!Το Usagi Yojimbo Senso #6 κλείνει με μια επική μάχη ανάμεσα σε δυο mechas. Το Ghost #11 διαβάζεται. Το Hellboy And The B.P.R.D. 1952 #2 με τα παράξενα κάστρα και τους δαιμονισμένους πιθήκους του είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. To Lady Killer #1 των Jones, Rich και Allred, που έχει να κάνει με μια hitwoman στα '60s, φαίνεται και αυτό ενδιαφέρον.

MARVEL

Ξέρεις πως δεν είναι καλά τα πράγματα όταν τα δυο καλύτερά σου comics είναι το Miracleman #14 που είναι επανέκδοση και το Unbeatable Squirrel Girl #1. Για το Miracleman τα λόγια είναι περιττά ενώ το Squirrel Girl είναι κάτι ανάμεσα σε Batgirl και Nextwave χωρίς να φτάνει όμως κανένα από τα δυο. Το Ant-Man #1 θα το έβρισκα καλό αν δεν προσπαθούσε να ακυρώσει όποια εξέλιξη είχε ο χαρακτήρας τα τελευταία χρόνια. To Angela Asgard's Assassin #2 απογοητεύει. Καλύτερα να την είχαν αφήσει μαζί με τους Guardians of the Galaxy. Το X-Men #23 είναι απαράδεκτο. Το Storm #7 είναι μετριότατο. Τέλος, αναγκάστηκα να διαβάσω το Legendary Star-Lord #7 μιας και ξεκινά κάποιο cross-over με αυτού του τύπου τις σειρές και ήθελα να ξέρω τι παίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: