Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Κυκλοφορίες 08 - 10 - 2014



Πετάμε λεφτά προς την μεριά του Scott Snyder.


DC

Στο Batman #35 έχουμε την επιστροφή των Snyder, Capullo, Fco μα και την επιστροφή του Joker στα μυαλά των όλων των μελών της Justice League εκτός του Batman. Αυτός φορά μια αρματωσιά που θα ζήλευε και ο Iron-Man και εξουδετερώνει έναν έναν τους συντρόφους του. Στο Batgirl #35 έχουμε την πρώτη έξοδο της νέας δημιουργικής ομάδας των Stewart, Fletcher, Tarr και Wicks η οποία κρίνεται απολύτως επιτυχημένη. Ναι, ήδη προτιμώ αυτό το soft reboot από το run της Simone. Στο Batman Eternal #27 γίνονται πάρα πολλά. Στέκομαι στο πόσο μου αρέσει η Spoiler.

Το Justice League United #5 μου θύμισε λιγάκι Alpha Flight. Το Klarion #1 μπορώ να πω πως δεν φτάνει τα επίπεδα της παλιότερης σειράς του Morrison μα είναι ενδιαφέρον. Earth 2 #27, Earth 2 World's End #1, Worlds' Finest #27 και New 52 Futures End #23 πάνε πακέτο. Κανένα δεν είναι πολύ καλό, όλα διαβάζονται άνετα. Στο Superman Wonder Woman #12 η Diana ξεχνά να ποτίσει ένα λουλούδι και αυτό μεταμορφώνεται και επαναστατεί. Έχει μεγάλη πλάκα αυτό το τεύχος. Στο Coffin Hill #12 βλέπουμε πόσο κακό γούστο στους άντρες είχε η Eve.

INDIES

O Scott Snyder ξανασυνεργάζεται με τον Jock και το αποτέλεσμα είναι το Wytches #1, ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα για μια πολλά υποσχόμενη νέα horror σειρά. Που σε κάνει όμως να αναρωτιέσαι τι δουλειά έχει στην Ιmage, με αυτούς τους δυο θα περίμενα Vertigo. Αντίθετα το Birthright #1 των Williamson, Bressan και Lucas βρίσκεται στον φυσικό του χώρο. Πιτσιρικάς χάνεται σε δάσος, μεταφέρεται σε φανταστικό κόσμο όπου ο χρόνος περνά πιο γρήγορα και γυρίζει πίσω στην, διαλυμένη πια, οικογένειά του. Fantasy με ανατροπές. Το στοιχείο της οικογένειας είναι έντονο και στο Copperhead #2, αυτό το πολύ όμορφο sc-fi western που είναι μέσα στην αγωνία και τις ανατροπές. Το Black Science #9 έχει πολύ καλό τέλος και σε κάνει να προσεύχεσαι να παρατήσει την Marvel ο Rick Remender.

To Punks The Comic #1 είναι παράξενο, πολύ παράξενο. Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Στο Sex Criminals #8 βλέπουμε πως ο χωρισμός του πρωταγωνιστικού ζευγαριού δεν θα μπορούσε να κρατήσει πολύ. Το Thief Of Thieves #24 συνοψίζεται στο ρητό "a family who slays together, stays together". E, το Abe Sapien #17 διαβάζεται. Το Dark Ages #3 είναι ένα πολύ ενδιαφέρον τεύχος. Η Γη ως πεδίο μάχης εξωγήινων όντων τα οποία οι οπισθοδρομικοί άνθρωποι βλέπουν σαν αγγέλους και δαίμονες.

MARVEL

Το καλύτερο κόμικ της Marvel είναι με άνεση το ανατυπωμένο Miracleman #12, δηλαδή τo τεύχος στο οποίο η Miraclewoman λέει την ιστορία της. Από κοντά το Captain Marvel #8 στο οποίο η Carol, η "γάτα" της και ο Rocket μάχονται με τους επίδοξους απαγωγείς της "γάτας". Στο Rocket Raccoon #4 o Rocket ανακαλύπτει πως πίσω από τα προβλήματά του κρύβεται ένας λαγός. Στο Avengers #36 Sam και Izzy και υιός κάνουν επίσκεψη στον πατέρα της δεύτερης. Επίσης τα μούσια των Thor και Hyperion είναι καλύτερα από ποτέ. To Avengers And X-Men Axis #1 είναι κακό. Κακός ο Remender στο σενάριο, μέτριος ο Adam Kubert στο σχέδιο, κακή γενικά ιδέα όλο αυτό το εγχείρημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: