Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Κυκλοφορίες 27 - 08 - 2014


Low, Saga, Superman και Silver Surfer.


INDIES

To Low #2, όπως και το #1 εδώ που τα λέμε, έχει πολύ καλή ιστορία. Γενικά, όταν ο Remender αφήνεται ελεύθερος και ασχολείται με sci-fi με post-apocalyptic τόνους τα καταφέρνει θαυμάσια. O Tocchini τα καταφέρνει καλύτερα απ' ότι συνήθως μα ακόμη μια φορά πιστεύω πως είναι το αδύνατο σημείο. To Saga #22 δεν έχει τέτοια προβλήματα. Σχεδιαστής και συγγραφέας έχουν γίνει ένα και παραδίδουν μια ιστορία γεμάτη πόνο, σωματικό και συναισθηματικό. Στo Outcast #3 δεν γίνεται κάτι συνταρακτικό. Είναι σαν την μέση κάποιου επεισοδίου Leftovers. Στο Sex #15 ο "Batman" αποφασίζει επιτέλους να βγάλει ραντεβού την "Catwoman". To C.O.W.L. #4 διαβάζεται.

Το Rai #4 έχει ανατροπές επί ανατροπών και μπορώ να πω πως μου άρεσε. Το Bob's Burgers #1 είναι ένα διασκεδαστικό comic που βασίζεται στην τηλεοπτική σειρά με το ίδιο όνομα. Στο Baltimore The Witch Of Harju #2 ο Baltimore και οι σύντροφοί του, παλιοί και νέοι, αποκτούν μια ιδέα για το τι συμβαίνει σε αυτό το καταραμένο χωριό στο οποίο βρίσκονται. Το Conan The Avenger #5 είναι μετριότατο, καλύτερα να διαβαστεί το Groo Vs Conan #2 παρά αυτό. Το Deep Gravity #2 είναι πολύ ενδιαφέρον. Στο επίκεντρο βρίσκονται οι επιβάτες του κατεστραμμένου διαστημοπλοίου ενώ προσπαθούν να δουν τι μπορούν να κάνουν για να επιζήσουν.

DC

Έπρεπε να φτάσουμε στο Futures End #17, μια βδομάδα πριν όλα τα comics της DC βγάλουν τεύχος το οποίο σχετίζεται άμεσα με αυτήν τη σειρά, για να κάτσω να την συνεχίσω. Και να αποφανθώ πως τελικά είναι καλύτερη απ'ότι νόμιζα ενώ έχει μεγάλο ενδιαφέρον μια ιστορία σε ένα DCU όπου ο Batman είναι άφαντος και ο Superman έχει δώσει την θέση του στον Captain Marvel. Το Superman #34 είναι και αυτό εξαιρετικά ενδιαφέρον. Μέσω της αποκάλυψης ενός νέου ήρωα σκεφτόμαστε τι κάνει και τον ίδιο τον Superman σημαντικό. Το All-Star Western #34 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς, έχει happy end και τον Darwyn Cooke στο σχέδιο. Το Aquaman #34 διαβάζεται.

Στο Batman Eternal #21, μέσω μιας επίθεσης στο μέγαρο Wayne και στον Alfred, βλέπουμε ποιος είναι πίσω από αυτά που συμβαίνουν στην Gotham. Είναι o Hush ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Στο Batman - Superman #13 οι δυο ήρωες έχουν χάσει την μνήμη τους εξαιτίας της Kaiyo και μπλέκουν σε περιπέτειες. Το Catwoman #34 είναι ψιλομέτριο. Το Harley Quinn #10 έχει την πλάκα του και ενδιαφέρον τέλος. Στο Bodies #2 μου άρεσαν περισσότερο τα κομμάτια στην Βικτωριανή και στην σύγχρονη εποχή με την μουσουλμάνα ντετέκτιβ. Tο Dead Boy Detectives #8 είναι λίγο μπερδεμένο μα γενικά εντάξει.

MARVEL

To Silver Surfer #5 καταφέρνει να θυμίσει Sandman και Doctor Who ταυτόγχρονα. Οι μικρές εκπλήξεις της ζωής, να γράφει ο Slott κάτι και να μου αρέσει πραγματικά! Το Cyclops #4 είναι το "Gods Will Be Watching" σε comic της Marvel, μια χαρά δηλαδή. Το Fantastic Four #9 είναι χαριτωμένο όπου εμφανίζονται τα παιδιά και αφόρητο οπουδήποτε αλλού. Στο Avengers #34 ο Captain America φτάνει στο τέλος του ταξιδιού και γυρίζει πίσω έχοντας πάρει αποφάσεις. Στο μέτριο Uncanny Avengers #23 οι Avengers γλείφουν τις πληγές τους. Στο Guardians Of The Galaxy #18 η Gamora ανακρίνει τον Star-Lord και καλά του κάνει, της κρύβει πολλά.

Στο All-New X-Men #31 μια νέα μεταλλαγμένη ανοίγει καταφέρνει να στείλει την Jean στο Ultimate Universe. Επίσης, ο Angel, τι τζέντλεμαν! To All-New Ultimates #7 έχει καλές ιδέες, πολύ κακή εκτέλεση. Τα Wolverine #12 και Wolverine And The X-Men #8 τα διάβασα, τίποτα άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: