Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Κυκλοφορίες 03 - 09 - 2014


Κάνει περίπατο η Marvel αυτήν την βδομάδα.


MARVEL

Το Original Sin #8 κλείνει με σχετικά καλό τρόπο αυτήν τη σειρά. O γερο-Fury αφού πρώτα δείρει τους Avengers παίρνει την θέση του Watcher. O Bucky με την σειρά του την θέση του Fury. Από αυτό το ντόμινο μεγάλος χαμένος φαίνεται να είναι ο Thor που χάνει(!) την δική του. Tο Avengers World #12 ούτε η sexy Le Fay δεν το βγάζει από την μετριότητα. Στο Black Widow #10 ένας παλιός γνωστός δημιουργεί προβλήματα στην Νατάσα. Καλούτσικο.

Με το Death Of Wolverine #1 ξεκινά κι επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για τον θάνατο του αγαπητού αυτού χαρακτήρα. O Wolverine βρίσκεται επικηρυγμένος και χωρίς healing factor μα δεν το βάζει κάτω. Στο Uncanny X-Men #25 βλέπουμε πως ακόμη και από τον τάφο ο Xavier έχει απαιτήσεις. Πέντε pencillers & inkers στο X-Men #19. Μακάρι να ακυρωθεί. Το All-New Doop #5 είναι το τελευταίο τεύχος αυτής της παράξενης σειράς. To Iron Fist The Living Weapon #6 σου δίνει την αίσθηση πως αυτή η σειρά γίνεται ολοένα και πιο χαοτική.

To Miracleman #10 είναι τεύχος το οποίο αλλάζει την θεώρηση των πραγμάτων στο σύμπαν αυτού του comic. Νέοι χαρακτήρες, επανεμφάνιση και επανεξέταση παλιών. Το Moon Knight #7 είναι το πρώτο τεύχος με την νέα δημιουργική ομάδα και καταφέρνει να σταθεί καλά απέναντι στα προηγούμενα τεύχη. Το Rocket Raccoon #3 έχει πλάκα, δράση και μεγάλη αγωνία προς το τέλος του. Το Spider-Man 2099 #3 είναι μάλλον μέτριο.

DC

Από αυτήν την βδομάδα τα περισσότερα comics της DC βγαίνουν με την σήμανση Future's End. Δυστυχώς δεν μπορείς να πετάς από την χαρά σου από το αποτέλεσμα. Προσωπικά μου άρεσαν τα New 52 Futures End #18, Detective Comics Futures End #1, Earth 2 Futures End #1 και Green Arrow Futures End #1. Από κει και πέρα διαβάζονταν τα Action Comics Futures End #1, Aquaman Futures End #1, Swamp Thing Futures End #1 και Grayson Futures End #1 ενώ τα Batwing Futures End #1, Trinity Of Sin The Phantom Stranger Futures End #1 και Green Lantern Futures End #1 είναι αδιάφορα.

Ευτυχώς που υπάρχουν τα Batman Eternal #22, Justice League #33 και η Vertigo δηλαδή. Στο Batman Eternal, o Batman αντιμετωπίζει τον Architect και παίρνει βοήθεια από την κόρη του τραυματία Alfred. Στο Justice League, πάλι ο Batman είναι πρωταγωνιστής. Το Hinterkind #11 είναι όλο ανατροπές, το Names #1 του Milligan αφήνει υποσχέσεις και το Fairest #29 ασχολείται με τον Reynard.

INDIES

To αξιοπρεπές Woods #5 είναι γεμάτο flashbacks. To Usagi Yojimbo Senso #2 με έκανε να βρω και να διαβάσω και το πρώτο τεύχος αυτής της σειράς που είναι συνδυασμός Usagi Yojimbo και War of the Worlds. Τέλος το God Hates Astronauts #1 είναι ένα διασκεδαστικό sci-fi comic με πολλά ζωόμορφα πλάσματα. Ίσως ξαναδιαβάσω τεύχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: