Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Κυκλοφορίες 06 - 08 - 2014


Πιο μέσα γιορτάζουμε πολλά γεννητούρια.


MARVEL

To Moon Knight #6, το οποίο ασχολείται με έναν βλαμμένο μπάτσο που μεταμορφώνεται σε super-villain, σηματοδοτεί το τελευταίο τεύχος του διδύμου Ellis - Shalvey. Ο Wood που θα γράφει την σειρά από δω και πέρα είναι σκέτη απογοήτευση στα τελευταία πρότζεκτς του οπότε η στεναχώρια είναι διπλή. Αλλά ας αφήσουμε τα στενάχωρα και ας πάμε στο Miracleman #9 που είναι το τεύχος με την σκηνή γέννησης. Ο ορισμός του "groundbreaking", ένα τεύχος που ακόμα και τώρα μπορεί να βάλει σε περιπέτειες ένα μαγαζί που πουλά κόμικς.

To Kick-Ass 3 #8 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Καλό τέλος, συμπαθές συνολικά το "3". Δυστυχώς όμως για την σειρά, υπήρξε εκείνο το τεράστιο ατόπημα, για να μην χρησιμοποιήσω καμιά χειρότερη λέξη, με το όνομα Kick-Ass 2! To Rocket Raccoon #2 έχει πλάκα και μου θύμισε Sam n Max. Μια χαρά. Το She-Hulk #7 είναι ένα βελτιωμένο, σε σχέση με τα προηγούμενα, τεύχος. Η επιστροφή του Pulido και η ιστορία που θυμίζει "Honey, I Shrunk The Kids" οι κύριοι λόγοι. Στο Miles Morales The Ultimate Spider-Man #4 έχουμε Peter & Miles Vs Norman Osborne. 'nuff said.

To Black Widow #9 απλώς διαβάζεται. Το καλύτερο Elektra πάει για κόψιμο μα αυτό παραμένει μάλλον επειδή είναι πιο βατό. Στο Iron Fist The Living Weapon #5 βλέπουμε κάποιες αναμνήσεις του Danny Rand όσο αυτός τρώει το ξύλο της ζωής του από τον παράξενο αντίπαλό του. Το Legendary Star-Lord #2 και το Punisher #9 μερικές μέρες μετά δεν θυμόμουν καν πως τα διάβασα.

DC

Το Batman Eternal #18 επικεντρώνεται στην τριάδα των Batwoman, Batgirl και Red Hood ενώ εφορμούν σε ένα sweatshop στην Βραζιλία. Το Batwing #34 είναι τελευταίο τεύχος μιας σειράς που ποτέ δεν την έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Στο Detective Comics #34 Batman και Bullock σταματούν να δέρνονται και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο φέρνουν εις πέρας την αποστολή τους. Ένα όμορφο μα ίσως λίγο "κενό" comic. Στο Grayson #2 ο Dick συνεχίζει να είναι διπλός πράκτορας. Επίσης έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο του Midnighter.

Τα Action Comics #34 και Superman Wonder Woman Annual #1 έχουν να κάνουν με το Doomed crossover. Στο Earth 2 #26 οι ήρωες αυτού του κόσμου σημειώνουν μια μεγάλη νίκη απέναντι στις δυνάμεις του Apokolips. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει. Το Aquaman And The Others #5 με χαροποίησε για την επιστροφή του Vostok.

Στο Green Arrow #34 φίλοι και συγγενείς του "Arrow", όλοι παίζουν κάποιον ρόλο ώστε να εξουδετερωθούν οι απειλές. Το Seattle θα κοιμάται ήσυχο μέχρι την επόμενη φορά. Στο Swamp Thing #34 o Alec έχει να αντιμετωπίσει τον Wolf και την Lady Weeds. Δεν είναι σπουδαίο. Ίσως να φταίει και το ότι αυτή η έκδοση του Swamp Thing είναι μάλλον αφελής. Στο Fairest #28 ο Reynard δεν είναι τόσο έξυπνος στην ανθρώπινη μορφή του. Στο Hinterkind #10 έχουμε Vampires Vs Ogres και μια βασιλοκτονία, έτσι να μας βρίσκεται.

INDIES

Διάβασα το God Is Dead The Book Of Acts Alpha. Γιατί; Επειδή έχει μια μικρή ιστορία γραμμένη από τον Alan Moore η οποία είναι έξυπνη, αστεία, υπέροχη, καλύτερη από όλη την υπόλοιπη σειρά! Γεννητούρια στο Invincible #113 την ώρα που ο Robot κατακτά τον κόσμο επειδή "ξέρει καλύτερα". To Lazarus #10 μου θύμισε πως πρέπει να βρω σε ποιο τεύχος είχα μείνει. Στο Rachel Rising #27 η μικρή Zoe είναι το "κακό συναπάντημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: