Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Κυκλοφορίες 28 - 05 - 2014


Σας έλειψα; Μέσα μου πιστεύω πως ναι.


DC

Το Batman #31 είναι...υπέροχο. Mε αυτή την δημιουργική ομάδα δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό. Αλλά ρε φίλε, εδώ βλέπουμε τον Σκοτεινό Ιππότη στα πρώτα του βήματα να καβαλάει μια μηχανή, να προκαλεί τον Riddler και μετά να δέρνει λιοντάρια! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτό το comic; Τέλος πάντων, χωρίς να το φτάνει το Batman Eternal #8 καταφέρνει να είναι και αυτό καλό. O Bats βρίσκει έναν σύμμαχο στην εχθρική πια αστυνομία της Gotham και άλλα πολλά σε αυτό το πυκνογραμμένο τεύχος. To Catwoman #31 από την άλλη είναι μέτριο ενώ το Nightwing #30 αποτελεί το τελευταίο τεύχος της σειράς. Ο Dick Grayson θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Το Aquaman #31 που έχει τον Swamp Thing σαν guest είναι αρκετά ενδιαφέρον. Το Justice League Dark #31 μάλλον όχι. Το Secret Origins #2 είναι άνισο. Το Superman #31, που αποτελεί το 4ο μέρος του "Infected", είναι μέτριο. Αμάν αυτός ο Lobdell. Τέλος, το Dead Boy Detectives #6 της Vertigo είναι όμορφο και διασκεδαστικό. Δεν φτάνει επίπεδα Unwritten αλλά λειτουργεί άνετα σαν υποκατάστατο.

MARVEL

Tony Stark εναντίον όλων ταξιδεύοντας μπροστά στον χρόνο στο Avengers #30. Όχι τίποτα ιδιαίτερο μα διασκεδαστικό. Στο Uncanny Avengers #20 από την άλλη πάνε πίσω στον χρόνο για να σώσουν την Γη. Καλύτερο σαν τεύχος μια φορά. Στο Guardians Of The Galaxy #15 όλα τα μέλη την ομάδας συλλαμβάνονται ένα ένα. Στο Inhuman #2 ο Joe Mad! ενώ είναι καλός είναι άνετα χειρότερος από τον πριν καμιά δεκαετία εαυτό του. Το Fantastic Four #5 είναι τόσο μέτριο που αν δεν ήξερες πως μάλλον θα κοπεί η σειρά για διάφορους άσχετους λόγους θα το θεωρούσες σήμα κινδύνου. Το Ms. Marvel #4 συνεχίζει να είναι ενδιαφέρον. Khamala Khan, ο Peter Parker του 21ου αιώνα.

INDIES

Χαμός γίνεται στο Deadly Class #5 όταν εμφανίζεται ο ερωτικός αντίζηλος του, μαστουρωμένου τις τελευταίες ώρες, Marcus και δεν παίρνει από λόγια. To C.O.W.L. #1 είναι γενικά ενδιαφέρον μα αυτό που προσέχεις περισσότερο είναι το εμπνευσμένο από τον Bill Sienkiewicz artwork του Rod Reis. Με το Chew / Revival #1 απλώς δίνεται ένα δείγμα μιας νέας σειράς που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Chew. Στο Sex #13 οι δίδυμοι σε κάνουν να θες να σταματήσεις να διαβάζεις στιγμιαία. Στο Thief Of Thieves #21 σκοτεινές δυνάμεις θέλουν να αναγκάσουν τον Redmond να δουλέψει γι'αυτές με κάθε τρόπο.

Στο Conan The Avenger #2 o Conan βρίσκει, μετά από περιπέτειες, την κλεμμένη πανοπλία του ενώ στο King Conan The Conqueror #4 συναντά την Akivasha. Το "Conqueror" είναι καλύτερο. Το Star Wars #8 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς αυτής που είναι βασισμένη στο 1ο draft του Star Wars. Τελειώνει όπως περίπου και η ταινία. Συνολικά ένα ενδιαφέρον πείραμα από την Dark Horse.



Δεν υπάρχουν σχόλια: