Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Κυκλοφορίες 11 - 06 - 2014


To 2014 θα είναι η χρονιά του Σκοτεινού Ιππότη.


DC

Το Batman Eternal #10 παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Από την μια έχουμε την Catwoman αιχμάλωτη του Falcone να σώζεται κατά λάθος από τον Dr. Pyg και από την άλλη την κόρη του Alfred να αδυνατεί να καταλάβει γιατί ο πατέρας της παράτησε καριέρες για να πάει να γίνει υπηρέτης ενός κακομαθημένου πλουσιόπαιδου. Στο τέλος, σαν κερασάκι στην τούρτα, έρχεται και η διαπίστωση πως υπάρχει κάποιος άλλος πίσω από τον Falcone. Το Detective Comics #32 είναι αρκετά διαφορετικό μα έχει και καλό στόρι και πραγματικά υπέροχο artwork από τους Manapul και Buccellato. To Batgirl #32 μου άρεσε  και έχει και εμφάνιση της Huntress στο τέλος.

Το Justice League United #2 είναι αρκετά καλό. Άνετα το καλύτερο comic της DC με ομάδα ηρώων. Το Superman Wonder Woman #9 ανήκει στο crossover με τον Doomsday. To Worlds' Finest #24 είναι συμπαθητικό. Στο Coffin Hill #8 της Vertigo η Eve βρίσκεται πίσω από τα σίδερα. Αυτό αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να διαβάσουμε ένα περιστατικό από το παρελθόν της.

MARVEL

To She-Hulk #5 δεν μου πολυάρεσε. Θα ρίξω το φταίξιμο στο ότι με ξένισε το artwork και θα πάω παρακάτω. Το Captain Marvel #4 αντίθετα με άφησε πολύ ευχαριστημένο. Ίσως επειδή μου θύμισε λίγο το Firefly με την Carol όμως να είναι κάτι παραπάνω από τον Mal. To All-New Ultimates #3 μάλλον είναι το τεύχος με το οποίο θα γίνω αρνητικά προδιατεθειμένος για την σειρά. Κρίμα.

Στο All-New X-Men #28 έχουμε την μάχη με τους κακούς X-Men από το μέλλον. Αυτό. Στο New Avengers #19 οι Illuminati και οι DC-like ήρωες ενός άλλου σύμπαντος δεν βρίσκουν εναλλακτικές λύσεις πλην μιας ολικής καταστροφής και αρχίζουν να δέρνονται. Τέλος, δεν ξέρω γιατί έδωσα σημασία στα Uncanny X-Men Special #1 και Wolverine #8.

INDIES

Όποια σεναριακή αδυναμία ή τηλεγραφημένη ανατροπή και να έχει το Starlight #4 την αγνοείς καθώς έχει χιούμορ και είναι απίστευτα όμορφο. Ο Parlov αντιγράφει ξεδιάντροπα τον Moebius και αντί να τσαντίζεσαι πωρώνεσαι ολοένα και περισσότερο. Το Red City #1 είναι το πρώτο και αρκετά ενδιαφέρον μιας noir/sci-fi σειράς. Για να δούμε. Στο Walking Dead #128 συνεχίζεται η ανάκριση των νεοφερμένων οι οποίοι δεν εμπιστεύονται τον Rick και τους δικούς του. Aναμένονται τρελά κλισέ στο επόμενο τεύχος. Στο Archer And Armstrong #21 το τέλος του τεύχους σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα. Στο Abe Sapien #13 βαρέθηκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: