Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Κυκλοφορίες 09 - 07 - 2014


Α, ρε Harvey.



DC

Στο Detective Comics #33 ο Harvey Bullock προσπαθεί να συναγωνιστεί τον Batman σε κάθε τομέα. Νομίζω πως θα χρειαστεί πολύ πάγο για τις μελανιές του από το ξύλο που θα φάει. Στο Batman Eternal #14 το σχέδιο του Bard είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένο. Ο Σκοτεινός Ιππότης δεν μένει όμως ευχαριστημένος γιατί ο Bard ίσως παραβίασε κάποια όρια. Στο Batgirl #33 η Babs δεν βλέπει με καλό μάτι την ύπαρξη της Helena αρχικά. Αλλάζει γνώμη όμως. Στο Worlds' Finest #25 η Helena και η Power Girl καταφέρνουν να γυρίσουν στον κατεστραμμένο κόσμο τους. To Grayson #1 έχει σαν πρωταγωνιστή τον Dick Grayson, πρώην Robin και Nightwing που τώρα δουλεύει σαν μυστικός πράκτορας για λογαριασμό του Spyral. Δεν είναι καθόλου άσχημο.

Στο Justice League United #3 η βία παίζει μικρότερο ρόλο από την έξυπνη χρήση τηλεπαθητικών δυνάμεων και την αυτοθυσία που δείχνει μέλος της ομάδας. Ίσως το καλύτερο superhero-team comic, σίγουρα ένα από τα πιο ευχάριστα. Το Superman Wonder Woman #10 είναι κομμάτι του "Doomed" crossover. To Constantine #16 είναι αξιοπρεπές. Ε, για να το διάβασα και να γράφω γι΄αυτό μάλλον αυτό συμβαίνει. Στο American Vampire Second Cycle #4 η Pearl κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να σώσει τα παιδιά που φιλοξενεί. Στο Coffin Hill #9 συνεχίζεται η εξιστόρηση μιας υπόθεσης της Eve από το παρελθόν. Το FBP Federal Bureau Of Physics #12 δεν το ακούμπησα. Την βαρέθηκα την σειρά. Ίσως να της δώσω μια ευκαιρία αργότερα.

MARVEL

Στο All-New X-Men #29 ο αιφνιδιασμός της X-23 και το level-up της Jean Grey μετά την περιπέτειά της στο διάστημα αλλάζουν την ροή της μάχης με του κακούς X-Men από το μέλλον. Και, ω, κοίτα να δεις, τελικά δεν ήταν όλοι κακοί, οι περισσότεροι ήταν υπό τον έλεγχο του "baby-Xavier". Στo Amazing X-Men #9 ο Καναδάς έχει γεμίσει με Wendigo. Δεν είναι κακό μα μέχρι εκεί. Το Wolverine #10 το άνοιξα μόνο και μόνο επειδή θα πεθάνει ο Wolverine σε μερικά τεύχη. Δεν υπάρχει άλλος λόγος.

Στο Avengers #32 ο Captain America και όσοι σύντροφοι του έχουν απομείνει συνεχίζουν το ταξίδι τους στο χρόνο. Αυτό το storyline θυμίζει αρκετά το Return of Bruce Wayne. Στο Captain Marvel #5 η Carol και οι νέοι της φίλοι ανακαλύπτουν γιατί φαγώθηκε ο J'Son να εκκενώσει τον πλανήτη και σε τι οφείλεται η ασθένεια που έχει χτυπήσει τους κατοίκους του. Ναι, αυτά τα δυο συνδέονται και ναι, η Captain Marvel έχει τσαντιστεί. Στο Daredevil #5 βλέπουμε πως φτάσανε όλοι να θεωρούν τον Foggy Nelson πεθαμένο. Το Fantastic Four #7 έχει να κάνει με έναν θυμωμένο Ben. Στο Spider-Man 2099 #1 διαβάζουμε τις περιπέτειες του Spider-Man του 2099 ο οποίος έχει βρεθεί με κάποιον τρόπο στο 2014.

INDIES

Στο Walking Dead #129 οι νεοφερμένοι βρίσκουν τον φυλακισμένο Negan ο οποίος μάλλον θα τους διαφθείρει. Έλεος. Το Spread #1 είναι μάλλον μια μεταφορά του Lone Wolf and Cub σε δυστοπικό μέλλον. Έχει ξαναγίνει και επίσημα κάτι τέτοιο. Το Red City #2 απλώς διαβάζεται. Το Abe Sapien #14 είναι αρκετά νωχελικό, όπως δηλαδή τα περισσότερα τεύχη, μα φαίνεται να καταλήγει κάπου αυτήν την φορά. Το Rai #3 είναι αρκετά ενδιαφέρον. Ένα μεγάλο μυστικό κρύβεται πίσω από την καταγωγή του Rai που ίσως φέρει τα πάνω κάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: