Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Κυκλοφορίες 04 - 06 - 2014


Νομίζω πως το tablet που αγόρασε η αδερφή μου, μου έδωσε μια νέα ώθηση στην ανάγνωση.


DC

Το Wake #9 είναι το προτελευταίο τεύχος της σειράς. Οι πειρατές, μετά από πολλές περιπέτειες βρίσκουν το μυστηριώδες "beacon". Η χαρά τους είναι σύντομη όμως. Εσωτερικές έριδες και ένας εξωτερικός εχθρός τα αίτια. Στο Swamp Thing #32 ο Alec "συνεχίζει" μα και τελικά κλείνει την διαμάχη που είχε με τον Aquaman που είδαμε και στο comic του δεύτερου. Όχι χωρίς απρόοπτα φυσικά. Στο Hinterkind #8 υπάρχει μια νέα, μεγάλη απειλή.

Στο Batman Eternal #9 βλέπουμε πως η περιοδεία του Batman στην Ασία τον "φορτώνει" με άλλον έναν μελλοντικό σύμμαχο. Ποιον; Μα την αποξενωμένη κόρη του Alfred! Στο Earth 2 #24 o μικρός Jimmy Olsen είναι φωνή της λογικής ενώ ο Green Lantern η ασπίδα στις δυνάμεις του σκότους. Στο Green Arrow #32 ο Oliver επιστρέφει στο Seattle μόνο και μόνο για να το βρει υπό πολιορκία και να μπει και ο ίδιος στο στόχαστρο. Το Action Comics #32 είναι ένα μέτριο κομμάτι ενός μάλλον αδιάφορου crossover.

MARVEL

To Amazing X-Men #8 είναι ένα μέτριο τεύχος που η μοναδική του αξία βρίσκεται στο ότι μάλλον από αυτό θα ξεκινήσει η διαδικασία για τον θάνατο του Wolverine. To Amazing X-Men Annual #1 δεν χρειάζεται να το διαβάσει κανείς. Στο Magneto #5 ο Erik γνωρίζει μια τύπισσα που λέει πως θέλει να τον βοηθήσει. Στο Cyclops #2 ο Scott και ο άρρωστος πατέρας του μπλέκουν χωρίς να το ξέρουν. Νομίζω πως μέσα σε ένα τεύχος έπεσε κατακόρυφα η ποιότητα του τίτλου.

Στο Original Sin #3 συμβαίνουν πράματα. Η αποκάλυψη λίγο πριν το τέλος μπορεί να μην συγκλονίζει, αυτά που γίνονται όμως μετά μα και πριν αφήνουν ευχαριστημένο τον αναγνώστη. Ή, ξέρω γω, μπορεί και να είναι μέτριο τεύχος και να το κάνει το artwork του Deodato na φαίνεται τόσο καλό. Στο Avengers World #7 γνωρίζουμε την S.P.E.A.R., την κινέζικη ομόλογο της S.H.I.E.L.D. Αλήθεια λέω. Στο Black Widow #7 η Νατάσα μπορεί και να έχει ψυχολογικά. Απογοήτευση αυτός ο τίτλος, κρίμα. Πολύ μαυρίλα στο Iron Fist The Living Weapon #3 ρε γαμώτο. Πολύ μπέρδεμα στο Loki Agent Of Asgard #5. Άνετο ξεφύλλισμα με το Punisher #6.

Στο Miles Morales The Ultimate Spider-Man #2 o Peter Parker ή ο κλώνος αυτού συμπεριφέρεται πολύ παράξενα. Τουλάχιστον αυτό το γεγονός σπρώχνει τον Miles να κάνει μια εξομολόγηση. Στο Miracleman #7 ο Gargunza τελειώνει την ιστορία που έλεγε στην Mrs. Moran λίγο πριν την άφιξη του Miracleman. Και όχι, δεν υπάρχει καμία διάσωση, τουλάχιστον σε αυτό το τεύχος. Το Moon Knight #4 είναι φανταστικό. Τι κρίμα που η δημιουργική ομάδα των Ellis, Shalvey και Bellaire θα φύγει μετά το έκτο τεύχος!


INDIES

Στο Woods #2 οι περιπλανώμενοι μαθητές κάνουν έναν νέο φίλο ενώ πίσω στο σχολείο αναμένεται σύγκρουση μεταξύ μαθητών και καθηγητών. Στο Ghost #4 μαθαίνουμε λίγα πράγματα για το παρελθόν της ηρωίδας. Στο Lobster Johnson Get The Lobster #4 ο Lobster δέχεται χτυπήματα από παντού και προσπαθεί να μείνει όρθιος και να αποδώσει δικαιοσύνη. Στο Rai #2 τα πράγματα παίρνουν μια παράξενη τροπή καθώς υπάρχουν πράγματα που κρατιούνται μυστικά από τον Rai.

Δεν υπάρχουν σχόλια: