Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κυκλοφορίες 30 - 04 - 2014


Μια "νέα" σειρά και ο επίλογος μιας "παλιάς".


INDIES

Βλέπεις το Deadly Class #4 και αναρωτιέσαι γιατί έχει φτάσει στο 4ο τεύχος και δεν το'χεις πάρει χαμπάρι! Remender στο σενάριο, Craig στο σχέδιο και Loughridge στο χρώμα και υπόθεση που έχει να κάνει με ένα σχολείο για δολοφόνους. Πολύ όμορφο και πολύ ενδιαφέρον. Το Chew #41 έχει πλάκα όπως πάντα και... γάμους. Το Rachel Rising #25 είναι αρκετά καλό. Ίσως επειδή επικεντρώνεται στην Rachel, την Jet και την Ζoe. Το King Conan The Conqueror #3 συνεχίζει όμορφα την απόδοση σε comic του "Hour of the Dragon" του R.E. Howard. Τέλος, αρκετά ενδιαφέρον είναι το Rai #1 της Valiant.

MARVEL

To Silver Surfer #2, το οποίο πρέπει να παραδεχτούμε πως είναι homage στο Doctor Who, είναι καλό. Σε κάνει αναρωτιέσαι για μια στιγμή πως γίνεται ο ίδιος άνθρωπος να γράφει την ίδια βδομάδα το μετριότατο Amazing Spider-Man #1! Όχι για πολύ όμως αφού φταίει για τον φρικτό Superior Spider-Man. To All-New X-Men #26 δεν είναι ούτε του ύψους ούτε του βάθους. Το επόμενο τεύχος αναμένεται πιο ενδιαφέρον βέβαια.

Τα Avengers #28, New Avengers #17 και Hulk #2 λίγο πολύ συνδέονται. Χάρη στο πρώτο καταλαβαίνεις μερικά πράγματα για τους Mapmakers του δεύτερου και για τον Hulk του τρίτου. Κανένα δεν είναι ιδιαίτερα καλό με το Hulk να είναι το άνετα χειρότερο. To Avengers World #5 θα το'λεγε κανείς filler. Το Uncanny Avengers Annual #1 δεν έχει ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης αν σκεφτεί κανείς τον τρόπο με τον οποίο έχει προχωρήσει η ιστορία στα κανονικά τεύχη της σειράς.

DC

Τα Flash Annual #3 και Batgirl Annual #2 δεν ανοίχτηκαν. Το Batman Eternal #4 ανοίχτηκε, διαβάστηκε και άρεσε. Η προσοχή μου ήταν στραμμένη στο Batwoman Annual #1. Όχι για την αξία του μα επειδή κλείνει, έστω κι έτσι, την saga που ξεκίνησε με τον Rucka και συνεχίστηκε με τον JH Williams III. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που θα μείνει ευχαριστημένος από την ποιότητα του τεύχους. Αυτό που θα κρατήσει είναι πως δόθηκε επίλογος. Επιτέλους.


2 σχόλια:

Raggedy Man είπε...

Δεν έχεις γράψει ποτέ τίποτα (εκτός κι αν μου ξέφυγε) για τον καλύτερο τίτλο της Image έβερ. Το Bedlam.

Hellboy είπε...

Όντως. Δεν το έχω διαβάσει.