Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Κυκλοφορίες 23 - 04 - 2014


Elektra lives again!


MARVEL

Έχουμε Elektra #1 και Daredevil #2 αυτήν την βδομάδα. Στο πρώτο πιστεύω πως γίνεται συνειδητή προσπάθεια να θυμίσει το Elektra: Assassin. Επιτυγχάνεται σε κάποιον βαθμό αυτό. Το άλλο είναι συμπαθητικό. Το Fantastic Four #3 δεν είναι τίποτα σπουδαίο. To ίδιο και το επετειακό giant-sized Guardians Of The Galaxy #14. Στo Original Sin #0 απλώς ρίχνει κανείς μια ματιά. Tο Uncanny Avengers #19 είναι αρκετά καλό. Θα μπορούσε να πει κανείς πως ο Remender βρίσκει την φόρμα που είχε στο Uncanny X-Force.

DC

Στο Batman Eternal #3 γνωρίζουμε την Spoiler. Οι fans ξέρετε φυσικά ποια είναι. Στο Batman Superman #9 έχουμε την συνέχεια του crossover με το World's Finest. Μην τα πολυλογώ, το τεύχος είναι το σχέδιο του Jae Lee. Το Aquaman #30 είναι δυστυχώς μέτριο. Το Catwoman #30 είναι απίστευτα κακό. Ann Nocenti, τι συμβαίνει; To Justice League United #0 είναι συμπαθητικό. Λέτε να τα καταφέρει ο Lemire; Στο Dead Boy Detectives #5 ξεκινά ένα νέο και μάλλον μικρό storyline. Αξίζει ούτως ή άλλως.

INDIES

Στο Conan The Avenger #1 ο Conan πίνει για να ξεχάσει τον χαμό της Μπελίτ. Στο Witcher #2 ο Geralt είναι παγιδευμένος σε ένα στοιχειωμένο σπίτι μα δεν κακοπερνάει κιόλας. Στο Thief Of Thieves #20 ο Redmond καταφέρνει να ξεφύγει και από τους νέους διώκτες του. Στο Undertow #3 γνωρίζουμε ποιον έχουν σαν θεό οι πρωτόγονοι άνθρωποι. Στο Walking Dead #126 έχουμε κάτι σαν χάπι έντ. Μέχρι να ξαναρχίσει ο χαμός δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: