Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Κυκλοφορίες 16 - 04 - 2014


Batman παντού και για πάντα.


DC

Στο Batman #30 ο Bruce Wayne ξυπνάει και βρίσκει την πόλη του υπό κατοχή. Το βάζει κάτω; Φυσικά και όχι. Γιατί αν και δεν είναι ο Batman που ξέρουμε μεταμορφώνεται σε αυτόν σιγά σιγά. Κι όλα αυτά με τους Capullo και Fco να κάνουν όργια στις σελίδες του τεύχους. Από κοντά το Batman And Wonder Woman #30 στο οποίο ο Batman ζητά την βοήθεια της Wonder Woman, την παίρνει με κάποια δυσκολία και τελικά  αυτή δεν είναι αρκετή. Καλά συνεχίζει το Batman Eternal #2. Ρε, κοίτα να δεις που ενώ ένα εβδομαδιαίο Batman δεν είναι κάτι που χρειαζόταν σε κάνει να χαίρεσαι που υπάρχει.


Στο Wonder Woman #30 όλοι ετοιμάζονται για την τελική μάχη. Το Batwoman #30 είναι καλό. Δεν είναι JHW III καλό μα έχει έξυπνη ιστορία και σχετικά καλό artwork. Και το Justice League #29 μου άρεσε. Cyborg και Metal Men εναντίον Grid λίγο πριν το τέλος του Forever Evil. To Harley Quinn #5, εντάξει, έχει πλακίτσα. Το Sinestro #1 είναι σχετικά ενδιαφέρον.

Στο American Vampire Second Cycle #2 "something wicked this way comes" με λίγα λόγια. Θα τα καταφέρει και αυτήν την φορά η Pearl; Οι Carpathians έχουν υποστηρικτικό ρόλο σε όλον αυτόν τον χαμό; Πολλές απορίες. Στο Unwritten - Apocalypse #4 ο Tommy "αγοράζει" με το ίδιο του το αίμα την βοήθεια της Madame Rausch. Ένα πολύ παράξενο τεύχος.

MARVEL

To Hulk #1 των Waid και Bagley είναι μάλλον κακό. Και έχει μια ασυνέπεια όσον αφορά τους κανόνες του σύμπαντος που σε κάνουν να μην μπορείς να αποδεχθείς εύκολα ό,τι βλέπεις. Στο Thor God Of Thunder #21 διαβάζουμε πως καλύτερα να τα βάλεις με τον Galactus παρά με δικηγόρους. Κι αν βρίσκει κανείς κάτι κλισέ από όλα αυτά, το artwork του Esad Ribic θα τον κάνει να το ξεχάσει. Στο Ultimate FF #1 η στελέχωση της ομάδας των Fantastic Four έχει ενδιαφέρον. Η ιστορία στην οποία εμφανίζεται ο χειρότερος Doom της Marvel και το artwork της όμως όχι. Το X-Men #13 παραμένει μέτριο προς κακό. Ας το αγνοήσουμε μπας και το κόψουν. Το Uncanny X-Men #20 είναι καλύτερο μα σε κάνει να νιώθεις πως δεν γίνεται τίποτα!


INDIES

Επιτέλους ρε παιδιά, Liz χωρίς όρια. Αυτό και μόνο θα έκανε το B.P.R.D. Hell On Earth #118 να αξίζει. Υπάρχει όμως και ένας πολύ badass Ρώσος εκεί μέσα που το κάνει must-read. To Dark Horse Presents #35 έχει ιστοριούλα Usagi Yojimbo οπότε καλό είναι να του ρίξει κανείς μια ματιά. Το Ghost #3 έχει ενδιαφέρουσες ανατροπές. Το Star Wars #7 απλώς σε κάνει να σκεφτείς άλλη μια φορά πόσο καλύτερο θα ήταν το Return of the Jedi αν αντί για Ewoks είχε Wookies.

Δεν υπάρχουν σχόλια: