Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Κυκλοφορίες 09 - 04 - 2014


Κι άλλες πρεμιέρες από την Marvel.


MARVEL

Ξεκινώ με την νέα σοδειά. To All-New Doop #1 έχει να κάνει με τον Doop, εκείνο το πράσινο πλάσμα που είναι λες και βγήκε από το Ghostbusters. Έχει καλό artwork και είναι αστείο. Από κει και πέρα ποτέ δεν πέθανα για το Χ-Statix και τα απομεινάρια του. To All-New Ghost Rider #2 είναι μόνο το artwork του. Το All-New Ultimates #1 με την νεανική ομάδα του Spidey και των φίλων του δεν είναι άσχημο. To Captain Marvel #2 είναι αρκετά διασκεδαστικό. Αυτό ίσως έχει να κάνει και με το γκεσταριλίκι των Guardians of the Galaxy. Το Nightcrawler #1 έχει να κάνει με τον νεοανεστημένο Nightcrawler. Σε κάνει να σκεφτείς πως ήταν καλύτερα όταν ήταν πεθαμένος. Στo Iron Fist The Living Weapon #1 ο Kaare Andrews διοχετεύει όσον παραπάνω Frank Miller μπορεί και το τελικό αποτέλεσμα δεν απογοητεύει.

Στο All-New X-Men #25 o Watcher, εκείνος καλέ που δεν παρεμβαίνει ποτέ, παρεμβαίνει βάζοντας ιδέες στο μυαλό του Hank McCoy και μετά φεύγει. Πολύ καλοί σχεδιαστές, filler σενάριο. Το Daredevil #1.50 που είναι επετειακό τεύχος για τα 50 χρόνια ύπαρξης του ήρωα είναι ίσως παρόμοιο στην δομή του μα πολύ καλύτερο γενικά. Το Kick-Ass 3 #7 είναι το προτελευταίο της σειράς. Απλώς διαβάζεται.

INDIES

Στο East Of West #11 επικεντρωνόμαστε σ'ένα συνέδριο μεταξύ αντιπροσώπων και αρχηγών των κρατών που απαρτίζουν την Βόρεια Αμερική. Εντάξει, έχουμε δει και καλύτερα τεύχη αυτής της σειράς. Στο Invincible #110 μια Viltrumite βιάζει το Mark. Ώρες ώρες ο Kirkman θέλει σφαλιάρες. Το Walking Dead #125 τουλάχιστον είναι καλό αυτήν την φορά αν παραβλέψουμε πως ο Negan έγινε ξαφνικά ηλίθιος. Τέλος, στο Bloodshot And H.A.R.D. Corps #21 επικρατεί ειρήνη μεταξύ του Archer και των H.A.R.D. Corps.

DC

To Batman Eternal #1 αποτελεί το πρώτο τεύχος μιας ακόμα σειράς με πρωταγωνιστή τον Batman. Μια σειρά που είναι εβδομαδιαία, έχει ένα εναλλασσόμενο καστ δημιουργών και αρχικά δίνει καλά δείγματα γραφής. Το Superman Wonder Woman #7 είναι ένα μέτριο τεύχος μετά από ένα σερί καλών που μου είχα κινήσει το ενδιαφέρον για την σειρά. Τα Worlds' Finest #22, Batgirl #30 και Constantine #13 βρίσκονται και αυτά σε μέτρια επίπεδα. To Coffin Hill #7 είναι καλύτερο. Επειδή καταφέρνει να σου κρατήσει και το ενδιαφέρον περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: