Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Κυκλοφορίες 26 - 03 - 2014


Ομορφιά.


DC

Όσο υπάρχουν comics σαν το Sandman Overture #2 και το Wake #7 δεν θα απογοητεύεσαι από τον mainstream χώρο όσα crossovers και relaunches υπάρχοντων τίτλων και να γίνονται. Επειδή και τα δυο αυτά, με τον δικό τους τρόπο, σε κάνουν να νιώθεις καλά. Το Sandman με την παράξενη ιστορία του, που σε ταξιδεύει μέσα στον χρόνο και στα όνειρα και το καταπληκτικό του artwork δια χειρός JH Williams III. To Wake επίσης με το artwork του μα και με το σενάριό του που είναι γεμάτο ανατροπές και ευρήματα.

Από τα υπόλοιπα μένεις ευχαριστημένος με το Dead Boy Detectives #4 στο οποίο τα δυο φαντάσματα και η φίλη τους τελειώνουν μια και καλή το θέμα με το στοιχειωμένο σχολείο. Το Fables #139 δεν ήταν ιδιαίτερα καλό όπως επίσης και μια πληθώρα άλλων τίτλων που διάβασα. Συγκεκριμένα τα Aquaman #29, Batman The Dark Knight #29, Catwoman #29, Justice League Dark #29, Talon #17 και Worlds' Finest #21.

MARVEL

Κι άλλα πρώτα τεύχη. Αυτήν την δουλειά θα κάνει η Marvel κάθε χρόνο; Τέλος πάντων, το Silver Surfer #1 φαίνεται καλό. Πολύ καλό artwork από τους Allreds, καλό σενάριo για την ώρα από τον Dan Slott σε ένα τεύχος που θυμίζει πάρα πολύ Doctor Who. To Survive #1 είναι ένα συμπαθητικό τεύχος που έχει να κάνει με το μετά της έλευσης του Galactus στο Ultimate Universe. Ίσως να μην έχει #1 και να είναι one-shot βέβαια. Δεν βαριέσαι!

Aπό το Avengers #27 αυτό που σου μένει είναι πόσο κακός έχει γίνει ο Larroca! To New Avengers #16 μας δείχνει πως σε κάποιο από τα σύμπαντα της Marvel κατοικούν ήρωες παρόμοιοι με αυτούς της DC οι οποίοι καταφέρνουν να γλιτώσουν την καταστροφή κάθε φορά. Στο Uncanny Avengers #18 ο Remender παρέα με τον Acuna το ρίχνουν σε εναλλακτικούς μελλοντικούς κόσμους. Ο Remender τα καταφέρνει καλά σε κάτι τέτοια. Το Guardians Of The Galaxy #13 έχει τον επίλογο του Trials of Jean Grey. Μην τα πολυλογώ, καλούτσικο τεύχος με κερασάκι την "awesomeness" της Jean και το δολοφονικό βλέμμα της Angela. Το Amazing X-Men #5 είναι μετριότατο.

Τελειώνω από δω με το Hawkeye #18 που έχει Kate Bishop και είναι απλώς καλό και με το Miracleman #4. Το Miracleman είναι κάτι παραπάνω από καλό και είναι πια τόσο μα τόσο κλασικό! Θα φωνάξεις και συ "GAAARRR-GUNZAAAAAA"!

INDIES

Στο καλό Fatale #21 διαβάζουμε για έναν τύπο στον οποίο δεν έχει "πέραση" η Joe. Στο Sex #12 το σεξ και η βία υπάρχουν σε μεγάλες ποσότητες. Στο Walking Dead #124 πέφτει ξύλο. Στο Rachel Rising #24 δεν θα σας πω πως τα κατάλαβα όλα, γινόταν χαμούλης. Φίδια, λύκοι, μάγισσες, μαγικά όπλα, απ'όλα είχε.

Το Blackout #1 της Dark Horse δεν μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Ίσως επιστρέψω όταν τελειώσει η σειρά. Τα King Conan The Conqueror #2, Massive #21, Mind MGMT #20 αν τα διάβαζες τα συνεχίζεις. Το ίδιο και το Pariah #2 που φαίνεται αν μην τι άλλο πιο ενδιαφέρον από τα υπόλοιπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: