Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Κυκλοφορίες 19 - 03 - 2014


Τίτλοι τέλους.

DC

To Animal Man #29 αποτελεί το τελευταίο τεύχος αυτής της σειράς. Είναι αρκετά όμορφο και σου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Επίσης  μένεις ευχαριστημένος καθώς νιώθεις πως τέλειωσε με τον σωστό τρόπο. Το Superman Unchained #6 είναι καλό. Πρέπει μονάχα να σταματήσουν να δίνουν γκεσταριλίκια στον Batman, κλέβει την παράσταση με το παραμικρό. Το Wonder Woman #29 γίνεται επικό στο τέλος του τεύχους. Αμαζόνες ρε φίλε! Στο Batman And Aquaman #29 οι Tomasi και Gleason ξεκινούν από τον επίλογο του Batman Inc. και τραβούν μπροστά. Το Batwoman #29 είναι συμπαθητικό, το Birds Of Prey #29 όχι, το Harley Quinn #4 έχει πλάκα.

Από την Vertigo υπάρχει το American Vampire Second Cycle #1 που σηματοδοτεί της επιστροφή της Pearl και του Skinner. Καλό τεύχος, με πολύ καλύτερο χρώμα απ'ότι συνήθως. Επίσης υπάρχει το Unwritten - Apocalypse #3 στο οποίο απεικονίζεται το Λονδίνο ως ένα τεράστιο πεδίο μάχης. Οι ήρωες μας να προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και φυσικά να γλιτώσουν απ'όλον αυτόν τον χαμό.

MARVEL

Ξεκινώ με τα πιο "νεαρά" comics. Το All-New Ghost Rider #1 είναι υπέροχο στο μάτι, κενό στο σενάριο. Κρίμα για τον Tradd Moore. To Daredevil #1 είναι συμπαθητικό. Άραγε θα καταφέρει να με κάνει να ξαναπιάσω τον τίτλο; Το Ms Marvel #2 είναι εξαιρετικά χαριτωμένο. Η Ms Marvel περπατά μονοπάτια που έχει διαβεί ο Peter Parker. Το All-New Invaders #3 δεν διαβάζεται. Κομμένο από δω και πέρα. Το Avengers World #4 είναι προκλητικά αδιάφορο αν εξαιρέσει κανείς την τελευταία του σελίδα.

To New Avengers #15 είναι αρκετά ενδιαφέρον μα και πάρα πολύ φλύαρο. Επίσης το σχέδιο του Bianchi δεν είναι κι ότι καλύτερο. To Thor God Of Thunder #20 θα ήταν καλό ακόμη κι ο Ribic το γέμιζε με πόζες του Τhor. Το ότι ο βόρειος θεός το ρίχνει στην οικολογία το κάνει πραγματικά καλό. Το Uncanny X-Men #19 είναι μετριότατο. Καταφέρνει να είναι όμως πολύ καλύτερο από το X-Men #12. Το Χ-men είναι άνετα το χειρότερο comic της οικογένειας.

ΙNDIES

Ναι, ναι, ρίχνουμε μια ματιά στο Prophet #43, στο Dark Horse Presents #34, αγνοούμε επιδεικτικά το Buffy The Vampire Slayer Season 10 #1 και στεκόμαστε περισσότερα στα Sovereign #1, Undertow #2, B.P.R.D. Hell On Earth #117 και Witcher #1. Το δεύτερο Undertow είναι εξίσου καλό με το πρώτο. Το Sovereign λειτουργεί ως εισαγωγή και ο σχεδιαστής του φαίνεται να αγαπάει τον Paul Pope. Το B.P.R.D. γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον προς το τέλος του. Liz ftw! To Witcher θα φανεί ενδιαφέρον στους fans.


Δεν υπάρχουν σχόλια: