Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Κυκλοφορίες 19 - 02 - 2014


Θα μπορούσε να είναι prequel του Wake.


ΙNDIES

Το Undertow #1 των Steve Orlando και Artyom Trakhanov είναι το ξεκίνημα μιας πολλά υποσχόμενης μίνι σειράς. Τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μου αφήνει το πανέμορφο πρώτο τεύχος. Με τι έχει να κάνει; Με την ιστορία μια αναρχικής φατρίας της τεχνολογικά εξελιγμένης Ατλαντίδας την περίοδο που η ανθρωπότητα πιθήκιζε. To B.P.R.D. Hell On Earth #116 είναι πολύ καλό. B.P.R.D. εναντίον Zinco Corp με πεδίο μάχης τα ερείπια της Νέας Υόρκης. Το Conan The Barbarian #25 κλείνει όμορφα αυτήν την σειρά με τoν Conan να χαρίζει κηδεία Βίκινγκ στην Belit. Το Dark Horse Presents #33 πάντα έχει ενδιαφέροντα πράγματα. Το God Is Dead #7 είναι το πρώτο μετά-Hickman τεύχος. Για να δούμε.

DC

Λοιπόν, αλφαβητικά: Στο Animal Man #28 βλέπουμε την κατάληξη του επικού εμφυλίου στο Red. Καλό σε γενικές γράμμες τεύχος, το ίδιο καλή και η σειρά, κρίμα που σταματά στο επόμενο τεύχος. Στο Batman And Two-Face #28 ο Batman αφού "καθαρίζει" με την McKillen προσπαθεί να σώσει τον Dent. Καλό τεύχος, με δυο εκπλήξεις και ένα μικρό cliffhanger. Tο Batwoman #28 δεν είναι άσχημο. Όμως μέχρι να διαβάσω τον επίλογο του προηγούμενου storyline πάντα θα νιώθω πολύ παράξενα. Το Fables #138 ασχολείται με τον Geppetto και τα σκοτεινά σχέδια του.

Το Harley Quinn #3, όπως και το προηγούμενο τεύχος, δεν το λες καλό. Έχει όμως πλάκα και όμορφο artwork οπότε του δίνεις ευκαιρίες. Στο Justice League #28 βλέπουμε την origin story των Metal Men. Στο Wonder Woman #28 γίνεται χαμός. Από την μια η Κασσάνδρα που έχει διάφορα σχέδια, από την άλλη ο Απόλλωνας που μπλέκεται σε μια επική μάχη με τον χαμένο αδερφό του.  Τέλος το Unwritten Apocalypse #2 είναι πανέμορφο και γίνεται πανέξυπνο σε συγκεκριμένο σημείο. Ε, μετά μάλλον θα έχει σφαγή για να ισορροπήσει το πράμα.

MARVEL

Τρεις διαφορετικοί τίτλοι X-Men και κανένας να μην αξίζει. Στο Amazing X-Men #4 ποντάρουν στην συγκίνηση για να καλύψουν τις αδυναμίες. Στο Uncanny X-Men #17 το πεθαμένο χρώμα του Bachalo δεν είναι το χειρότερο κομμάτι. Το X-Men #11; Άστο καλύτερα. Και όχι τίποτα άλλο. Ούτε το Avengers World #3 λέει πολλά ενώ το New Warriors #1 είναι άλλη μια νέα σειρά που θα πάει άπατη. Τι μένει; Το Punisher #2 που είναι αξιοπρεπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: