Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Κυκλοφορίες 12 - 02 - 2014


Πράσινο και μωβ.


MARVEL

Το She-Hulk #1 των Soule και Pulido είναι το καλύτερο comic της Marvel αυτή την βδομάδα. Φρέσκο, όμορφο, αστείο, ελπίζω να συνεχίσει έτσι. To All-New X-Men #23, αν εξαιρέσεις τον κινητήριο μοχλό της πλοκής και την ηλίθια Kitty Pryde, είναι μια χαρά. Το Avengers #26 σε αφήνει με ένα τεράστιο "γιατί χάλασες τόσο Salvador Larroca". Το Kick-Ass 3 #6 έχει το δυνατό του κομμάτι, τον John Romita Jr, να βαριέται και να μοιράζει δουλειά σε άλλους. Όσον αφορά το Thor God Of Thunder #19 τα πράγματα είναι απλά. Επέστρεψε ο Ribic! Τίποτα άλλο. Το Wolverine And The X-Men #41 είναι ένα καλό τεύχος για να παρατήσει κανείς τον τίτλο. Το X-Force #1 είναι από αυτά τα τεύχη που σε κάνουν να μην πιάσεις το επόμενο.

DC

Με το Batman #28 το comic κάνει ένα διάλειμμα από το Year Zero storyline. Τι υπάρχει στην θέση του; Ένα τεύχος preview για το Batman Eternal, την νέα Bat-σειρά της DC. Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Με το Batgirl #28 συνειδητοποίησα δυο πράγματα. Πως αν αυτό το comic δεν αφορούσε την Gotham και αν δεν είχε τόση πολλή πλάκα η Simone στο twitter θα το είχα σταματήσει. Το Constantine #11 ενώ δεν είναι κακό σε κάνει να νοσταλγείς pubs στην Αγγλία. Και ας μην έχεις πάει ποτέ. Το Justice League Of America #12 βάζοντας στο επίκεντρο την Stargirl βελτιώθηκε. Τέλος, το Coffin Hill #5 της Vertigo είναι καλό ενώ το Royals Masters Of War #1 φαίνεται κατ'αρχήν ενδιαφέρον.

INDIES

Στο Fatale #20 Jo και Nick συναντιούνται μετά από καιρό. Μπορεί να μην βγει σε καλό αυτό. Στο Walking Dead #121 o Rick και οι υπόλοιποι εγκαταλείπουν τον έναν οικισμό για έναν άλλο, πιο ασφαλή. Στο Rachel Rising #23 οι δυο νεκροζωντανές φίλες κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν την πεθαμένη θεία της μιας. Ναι, ακριβώς έτσι. Το Abe Sapien #10 δεν αξίζει ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: